Top 5 motive pentru care Studio 20 este cel mai bun studio de videochat

cel mai bun studio de videochat

Motivele pentru care Studio 20 este cel mai bun studio de videochat sunt nenumarate. Atat de numeroase, incat majoritatea modelelor care aleg sa lucreze aici se bucura de un succes neasteptat. Cu banii castigati la cel mai bun studio de videochat din Bucuresti sau din alte orase importante ale Romaniei (Timisoara, Cluj, Brasov, Craiova etc.), multe dintre tinerele care devin modele la Studio 20 reusesc sa-si cumpere o masina de lux sau o casa noua in timp record!

Acest lucru inseamna foarte mult pentru ele, in conditiile in care cu totii stim cat de greu este sa te descurci in ziua de azi cu un salariu minim pe economie la noi in tara. Mai mult, insa, succesul de care se bucura o parte din modelele noastre depaseste chiar si granitele tarii, acestea reusind sa se afirme inclusiv pe plan international. Astfel, facand o cariera impresionanta in cadrul celui mai bun studio de videochat, modelele de la Studio 20 ajung sa castige premii importante la festivalurile de profil din lumea intreaga: “Best Model”, “Best Emerging Model”, “Best Smile”, “Best Non-Adult Model”, “Best Fetish Model”, “Best Entertainer” etc.

In felul acesta, Studio 20 a devenit nu doar cel mai bun studio de videochat din Romania, ci si din lume, avand locatii pe 3 continente (Europa, America de Nord, America de Sud) si o experienta in spate de peste 17 ani. Dupa cum spuneam, exista o multime de motive pentru care Studio 20 este oficial cel mai bun studio de videochat. Iata cateva dintre acestea, in ordinea importantei lor:

1. Studio 20 este un studio de videochat 100% legal
Pentru a deveni cel mai bun studio de videochat, am ales sa desfasuram aceasta activitate in deplina legalitate, conform Legii 196/2003. Acest lucru presupune:
– contract de artist-interpret in cazul tuturor modelelor care lucreaza la noi (pe care il vor semna direct cu compania internationala Global Broadcasting Producer);
– criteriu obligatoriu de angajare: minim 18 ani;
– venituri sigure si cinstite (impozitate conform legislatiei in vigoare);
– dreptul la pensie si alte beneficii sociale pentru modelele care fac o cariera la Studio 20.

2. Comision cumulativ de pana la 65% din venituri
In ceea ce priveste veniturile modelelor, acestea nu numai ca vor fi sigure si legale, ci vor putea creste chiar si pana la 10.000 de dolari pe luna, astfel:
– bonus 2% daca activeaza online peste 90 de ore intr-o anumita perioada;
– bonus 5% daca in perioada respectiva lucreaza peste 100 de ore;
– bonus 5% daca venitul din acea perioada depaseste 10.000$;
– bonus de fidelitate 5%, dupa un an petrecut la cel mai bun studio de videochat.

3. Credite fara dobanda direct de la angajator
Dupa 6 luni in cadrul celui mai bun studio de videochat, Studio 20, poti solicita credite in rate fara dobanda sau comision, direct de la noi! Mai mult, in primele 3 luni de activitate ai garantat un venit minim lunar de 1.000$.

4. Cursuri de perfectionare gratuite
La Studio 20 vei avea de castigat atat pe plan personal, cat si profesional. Aici vei beneficia de cursuri individuale de limba engleza si cultura generala, lectii de make-up si fotogenie etc., pentru a deveni un model de top! Trainerii nostri te vor invata tot ce trebuie sa stii, avand permanent sustinerea lor.

5. Decoruri de lux, tehnologie de ultima generatie, trafic online de peste 300.000 de membri online/zi
Nu in ultimul rand, cel mai bun studio de videochat, Studio 20, iti pune la dispozitie toate conditiile necesare pentru a excela in aceasta industrie: camere tematice, tinute speciale, aparatura moderna, parteneriat exclusiv cu Live Jasmin (cel mai mare site de profil din lume) etc.