Vacanță pe motocicletă, o experiență inedită!

vacanță pe motocicletă

Vrei să evadezi din orașul aglomerat și poluat și să ai parte de o experiență inedită? Atunci îți sugerez o vacanță pe motocicletă în natură.

Pentru mulți oameni, motociclismul înseamnă libertate, adrenalină și pasiune. Din punctul meu de vedere, merită să te plimbi pe motocicletă cel puțin o dată în viață. Este o experiență inedită, de neratat!

Vacanța pe motocicletă este o experiență extraordinară și unică. În funcție de vreme, alege traseul în funcție de pregătirea ta fizică și bucură-te alături de soție/prietenă de peisaje minunate și aer curat.

O escapadă pe două roți, în natură îți oferă un pachet complet:

 – ai ocazia de a descoperi cele mai superbe trasee montane;

 – petreci timp alături de familie și prieteni;

 – este benefic pentru sănătate deoarece faci sport și îți tonifici corpul;

 – nu depinzi de nimeni, ești liber să pleci oricând și oriunde dorești;

 – găsești loc de parcare oriunde;

 – nu stai ore în șir în trafic;

 – nu ai nevoie de prea multe lucruri, decât de un cort, un sac de dormit și bani de benzină și mâncare;

Cu motocicleta pe Transfăgărășan, o experiență memorabilă!

România este o țara superbă, are numeroase peisaje mirifice, care îți taie răsuflarea. Nu degeaba tot mai mulți turiști străini decid să viziteze țara noastră.

 Transfăgărăsanul este unul dintre cele mai vizitate locuri de motocicliști, datorită succesiunii interminabile de viraje și pentru peisajele mirobolante.

 Pentru prevenirea accidentelor, nu uita să porți echipamentul moto, care îți oferă confort și siguranță, indiferent de destinație.

De unde cumpărăm motociclete online?

Înainte de a cumpăra o motocicletă trebuie să te înscrii la o școală de șoferi și să dai examen pentru a lua permisul moto. Abia după ce ești posesor de permis moto, poți conduce o motocicleta.

Cumpărarea unei motociclete nu este deloc o treabă ușoară, mai ales dacă ești începător. În primul rând, pentru a cumpăra motocicleta care ți se potrivește, trebuie să te gândești la ce o vei folosi. Spre exemplu, vrei să te plimbi doar în oraș sau să mergi și pe munte, indiferent de sezon? De asemenea, planifici să particip la curse sau nu?

Odată ce ți-ai răspuns la aceste întrebări, poți începe să cauți motocicleta potrivită pentru nevoile și dorințele tale.

Pe site-ul Motomus.ro vei găsi motociclete pentru începători, dar și pentru avansați. Prețurile variază foarte mult în funcție de modelul dorit și de calitatea materialelor.

Dacă ești începător, trebuie sa ții cont și de codul rutier, deoarece persoanele fără experiență nu au voie să conducă o motocicletă cu capacitate cilindrică mai mare de 125 centimetri cub.

Una dintre cele mai potrivite motociclete pentru începători este Yamaha YZF-R125. Deși are 15 CP și capacitatea de 125 cmc, acesta este un model superior, conceput special pentru a oferii senzații tari și pentru a parcurge trasee pe care alte modele din clasa 125 nu ar reuși.motociclete pentru începători

Yamaha MT-10 SP este modelul ideal pentru motocicliști înrăiți, dependenți de adrenalină și senzații tari.

La capitolul dotări, acest model a fost special conceput pentru avansați, capabili să poată conducă o motocicletă atât de puternică. Aici vorbim de 158 CP și capacitatea de 998 cmc.

Pentru mai multe detalii tehnice vă invit să accesați site-ul Motomus.romotocicleta pentru avansați

Vrei să-ți cumperi o motocicletă dar nu ai banii necesari? Nu este niciun fel de problemă, deoarece Motomus vine în ajutorul tău și îți oferă soluția optimă pentru problema ta.

Mai exact, poți cumpăra produsul dorit în rate. Sună bine, nu-i așa? Nu mai ești nevoit să aștepți câțiva ani buni pentru a strânge o sumă considerabilă de bani pentru a-ți îndeplini visele.

Cum funcționează sistemul? Este foarte simplu, după ce te-ai decis asupra unui model de motocicletă, îl adaugi în coș și selectezi metoda de plata TBI Credit.

În cel mai scurt timp posibil, un reprezentant va lua legătura cu tine pentru a verifica dacă îndeplinești condițiile de eligibilitate.

Un aspect foarte important este faptul că nu ești nevoit să aștepți o lună pentru a vedea dacă ți se aprobă creditul sau nu. La TBI Credit, în doar 10 minute vei primi răspunsul.

Totul se face online, nu ești nevoit să mergi la bancă pentru a semna contractul. Odată ce creditul a fost aprobat, produsele sunt livrate către adresa indicată de client.

Nu mai aștepta și trimite un e-mai la adresa contact@motomus.ro sau sună la numărul de telefon 0762 356 357 pentru a cere mai multe informații.