Vacante scurte si dese, cheia marilor succese – Top 7 destinatii de city break

agentie_de_turism

Stim deja ca orice calatorie este o experienta inedita si frumoasa. Dar ce faci atunci cand timpul si resursele financiare sunt limitate?

Planificarea unei calatorii in jurul lumii nu ne este intotdeauna la indemana. Dar daca ti-ai putea planifica mai multe escapade de tip city break de-a lungul unui an? Sau, si mai bine, daca ai putea pleca la Milano weekend-ul viitor la un pret care incepe de la 50 euro de persoana?

Cu siguranta o astfel de minivacanta de tip city break iti surade deja, asa ca am pregatit pentru tine top 7 destinatii pentru o minivacanta memorabila.

1. City Break Milano – Italia

Considerata capitala modei din lume, Milano este una dintre cele mai apreciate destinatii de city break, care atrage anual aproape 9 milioane de turisti. Acest oras impresionant si plin de farmec reuseste sa implineasca perfect dorintele vizitatorilor dornici sa exploreze dimensiunile artei, modei, istoriei si gustarilor traditionale italienesti.

2. City Break Barcelona – Spania

Capitala Cataloniei este una dintre cele mai populare destinatii pentru o minivacanta de 3 sau 4 zile. Atractiile sale turistice, impreuna cu energia si creativitatea localnicilor iti garanteaza o experienta plina de viata. Bucura-te impreuna cu prietenii sau partenerul tau de combinatia ideala intre arhitectura unui oras incarcat de istorie si un numar impresionant de plaje, muzee, magazine si cluburi de noapte.

3. City Break Amsterdam – Olanda

Viziteaza intr-un city break de exceptie capitala Olandei cunoscuta pentru o arhitectura remarcabila si o multime de parcuri si zone verzi. Considerata o experienta unica pentru oricine viziteaza acest oras, Amsterdam este destinatia ideala pentru o minivacanta cu buget redus. Multe dintre punctele sale turistice sunt gratuite, iar numarul impresionant de muzee si centre de cultura iti ofera prilejul, intr-un singur weekend, sa descoperi farmecul si cultura acestui oras.

4. City Break Madrid – Spania

Capitala Spaniei este considerata locul perfect pentru o minivacanta in care sa explorezi lumea plina de viata a unui oras infloritor. Madrid este locul perfect in care sa petreci ore in sir vizitand muzeele si galeriile orasului si sa savurezi unele dintre cele mai bune vinuri ale Spaniei, direct pe terasele deschise pe acoperisurile cladirilor.

5. City Break Praga – Republica Ceha

Fiind cunoscuta drept bijuteria boema a Europei de Est, Praga se face remarcata prin cladirile si constructiile sale vechi de secole si gustului berii apreciat pe intreg globul. Aceasta destinatie este ideala pentru orice vizitator care vrea sa petreaca doar cateva zile fermecatoare in mijlocul unui oras presarat cu poduri, catedrale si turnuri impresionante.

6. City Break Viena – Austria

Viena este decorul de basm de care are nevoie orice turist care doreste sa se detaseze de la problemele cotidiene macar cateva zile. Palate maiestuoase, muzee im presionante, parcuri, gradini si numeroase alte “comori ascunse” fac din Viena unul dintre cele mai vizitate orase europene. Asigura-te pentru aceasta scurta vacanta ca iti planifici dinainte locurile pe care vei dori sa le vizitezi. Cu siguranta, Viena te va fermeca si iti vei dori o sa revezi, iar si iar.

7. City Break – Londra – Marea Britanie

Muzeul Britanic, Teatrul National Regal si Galeriile Tate sunt doar cateva dintre principalele atractii turistice ale unuia dintre cele mai cosmopolite orase din lume. Diversitatea restaurantelor, barurilor, teatrelor si pub-urilor este impresionanta si fac din acest oras cadrul perfect pentru o minivacanta plina de distractii pentru tine si prietenii tai.