3 motive pentru a cumpara un fiset metalic pentru biroul tau

Fisete metalice

Organizarea unei firme presupune atentie la detalii, mai ales atunci cand vorbim de mobilierul de birou care trebuie sa fie atat practic, cat si aspectuos. Un fiset metalic poate fi o optiune extrem de avantajoasa la birou, fiind conceput special pentru astfel de spatii de lucru. In comparatie cu un dulap de lemn, un fiset metalic poate fi folosit mai mult timp, fara a se deteriora sau a avea nevoie de ingrijire speciala. Rezistenta in timp a acestui produs este garantata de calitatea materialului din care este confectionat. In plus, dincolo de utilitatea lui, fisetul metalic are rolul de a pastra ordinea documentelor si de a contribui la stocarea si depozitarea eficienta. Iata 3 motive pentru a cumpara un fiset metalic ideal pentru biroul tau!

Disponibil intr-o paleta variata

Un fiset metalic poate fi utilizat in multe domenii de activitate, intrucat a fost proiectat pentru nevoi diferite de utilizare. Acesta are avantajul de a putea fi gasit intr-o gama larga de modele, care sa se incadreze perfect in functie de incaperea in care urmeaza a fi amplasat. Modelele difera in functie de dimensiuni, numarul de rafturi, greutatea maxima suportata de fiecare raft sau materialul din care sunt fabricate. Astfel, un fiset metalic poate fi disponibil in mai multe variante:

– util pentru depozitarea instrumentelor, uneltelor sau aparatelor;
– util pentru depozitarea, stocarea si arhivarea bibliorafturilor, dosarelor, actelor;
– prevazut cu vopsea ignifuga, materiale termorezistente si tratamente anticorozive pentru depozitarea in conditii de siguranta a substantelor toxice sau periculoase;
– util pentru depozitarea medicamentelor si instrumentelor medicale in conditii sigure
– cu 1-2 rafturi, 5-10 rafturi;
– prevazute cu seif/caseta de valori;
– cu 1-2 usi si polite suplimentare.

Ideal pentru arhivare

In orice spatiu de lucru apare nevoia arhivarii diverselor fise, acte sau orice alt tip de informatii pe suport de hartie, prin urmare, un fiset metalic este ideal pentru pastrarea tuturor documentelor. Gratie durabilitatii conferite de otelul de inalta calitate din care este confectionata aceasta piesa de mobilier de birou si a proiectarii ingenioase a spatiilor de depozitare din interior, fisetul metalic asigura depozitarea bibliorafturilor in conditii de maxima siguranta. Am putea spune ca este extrem de practic si util, intrucat pastreaza la indemana toate documentele de lucru.

Cea mai buna investitie office

Indiferent de domeniul de activitate al afacerii tale, un fiset metalic reprezinta cea mai buna investitie pe termen lung. O astfel de piesa de mobilier are un pret de pornire in jurul sumei de 500 de Lei, insa poate ajunge si la sume mai mari in functie de complexitatea modelului si de dimensiuni. Dincolo de pret, un fiset metalic merita investitia datorita utilitatii sale chiar si in spatii de dimensiuni reduse.

Asadar, un fiset metalic poate fi optiunea ideala atunci cand vine vorba de organizarea eficienta care trebuie sa aiba loc in orice birou. Magazinul online nr.1 de birotica si papetarie din Romania, OfficeClass.ro pune la dispozitia clientilor sai astfel de piese de mobilier de birou si nu numai la cel mai bun raport calitate-pret. Intra pe site si profita de oferte de nerefuzat la o gama variata de produse!