3 produse esențiale pentru un păr deteriorat

3 produse esențiale pentru un păr deteriorat

Produse pentru păr uscat și deteriorat

Știai că sănătatea părului depinde și de produsele pe care le folosim? Dacă ai părul uscat și deteriorat, am pregătit pentru tine un ghid de îngrijire care te va ajuta să-i redai strălucirea părului și să-i oferi hidratarea de care are nevoie.

Părul vopsit și coafat zilnic are nevoie de o îngrijire specială față de un păr natural, netratat chimic. Este esențial să cumperi produse pentru păr uscat și deteriorat.

Schimbarea începe folosind produse în funcție de necesitățile părului și ale scalpului.

Șampon pentru păr uscat și deteriorat

Cel mai bun sampon pentru par uscat

Pe site-ul Mycosmetics.ro găsești șampon pentru toate tipurile de păr. Dar acum vrea să-ți prezint un șampon pentru păr deteriorat care conține 95% ingrediente naturale.

Keratina este un ingredient minune deoarece regenerează și întărește părul.

Șamponul BIO Venita nu conține sulfati (SLS, SLES), siliconi și coloranți artificiali.

Cum se folosește șamponul?

Folosirea șamponul este una destul de simplă. În prima faza se umezește părul foarte bine după care se pune în palmă o cantitate moderată de șampon, care urmează să se aplice la nivelul scalpului, dar și pe lungime.

Părul și scalpul se masează ușor cu ajutorul degetelor după care se clătește cu apă, de preferat caldă și nu fierbinte. Dacă ți se pare că părul nu este suficient de curat, poți repeta procedura încă odată.

Majoritatea femeilor șamponează părul de două ori. Un alt lucru pe care îl poți face este să lași șamponul să acționeze la rădăcina firelor de păr timp de două minute, după care să clătești. Vei oberva o îmbunătățire.

Balsam pentru păr uscat și deteriorat

Balsam pentru par deteriorat

Balsamul este necesar în rutina de îngrijire a părului uscat și deteriorat. Acesta are rolul de a hidrata în profunzime firele de păr.

Alege să folosești un balsam care conține ingrediente naturale deoarece este mai blând cu părul. Recomandarea mea este Balsamul Express care conține 99% ingrediente naturale, este bogat în vitamine, acizi grași și microelemente.

Cum se folosește balsamul?

După ce ai spălat părul foarte bine indicat este să-l tapotezi puțin cu prosopul pentru a îndepărta excesul de apă după care să aplici balsam doar pe jumătatea inferioară a lungimii părului și pe vârfuri. Îl lași să acționeze câteva minute după care poți să clătești părul.

Pentru un plus de hidratare folosește o dată pe săptămână și o mască de păr care oferă regenerare și hidratare intensivă.

Este recomandat să folosești balsam la fiecare spălare, indiferent dacă ai părul uscat, deteriorat sau fragil.

Ser pentru păr deteriorat

Ser pentru par

O rutină corectă a părului prespune și folosirea unui ser cu ingrediente adaptate la nevoile părului.

Serul pentru păr Revers este conceput cu o concentrație mare de uleiuri vegetale naturale și ingrediente active, care ajută imediat la întărirea, regenerarea și strălucirea firului de păr, pe întreaga sa lungime.

Cum să aplică serul pe părul deteriorat

Serul poate fi aplicat pe părul umed sau uscat și nu necesită clătire. Un alt lucru pe care îl poți face este să aplici puțin ser pe vârfuri, înainte să speli părul. Te ajuta foarte mult, mai ales dacă ai părul uscat. Piepănarea părului va fi mai ușoară.

Când folosești ser nu aplica niciodată o cantitate prea mare deoarece aspectul părului ar putea deveni gras.

Sfaturi pentru păr uscat și deteriorat

• Nu folosi zilnic aparatele de coafat pe bază de caldură (placă, odulator sau uscător). Dacă chiar este nevoie nu uita să folosești protecție termică.

• Nu vopsi părul prea des. O dată la 6 luni este suficient.

• Folosește produse pentru păr cu ingrediente naturale.

• Nu spăla părul prea des. Specialiștii recomandă spălarea părului de două ori pe săptămână. La nevoie poți folosi un balsam uscat.

• Ai grijă ce perie sau pieptene de păr folosești. Perii nu trebuie să agreseze părul, ci să-l descurce cu usurință.

• Bea suficientă apă. Hidratarea este cel mai banal dar esențial lucru pe care îl poți face pentru sănătatea părului.

• Consumă zilnic fructe și legume. Degeaba folosești cele mai sofisticate produse pentru păr dacă nu ai grijă și la alimentație.

• Vizita la medic este obligatorie. Dacă ai probleme grave cu părul, doar medicul dermatolog te poate ajuta.