5 avantaje ale achizitionarii unui dozator de apa pentru domiciliu!

cel mai bun dozator apa

Multe persoane isi imagineaza ca un dozator de apa este un dispozitiv intalnit doar in birouri, in institutii sau la sala de antrenamente. Insa acest obiect poate fi deosebit de folositor si in mediul de acasa, aducand nenumarate avantaje.

Prin urmare, daca vrei sa beneficiezi si tu de aceste avantaje, acum ai posibilitatea de a achizitiona un dozator apa de la H2On, companie care se ocupa si cu livrarea de bidoane de apa la 19l, ideale pentru dozator! Inainte de a concluziona daca aceasta investitie este una buna sau nu, iata 5 avantaje importante pe care ti le poate aduce un astfel de dispozitiv la domiciliu!

Este deosebit de convenabil

Daca urmezi sfatul medicilor de pretutindeni si iti protejezi sanatatea, consumand in jur de 8 pahare de apa zilnic, un dozator este perfect pentru tine. Uneori, multi tind sa piarda din vedere acest aspect, insa prezenta acestui dispozitiv in propriul camin ne ofera imboldul necesar pentru a ne hidrata corespunzator, la orice ora! Mai mult, un dozator de apa ofera atat apa rece, cat si calda, astfel incat ne putem bucura si de alte preparate, precum ceaiuri, cacao cu lapte sau chiar o supa instant!

Este usor de instalat

Pe scurt, pentru instalarea unui dozator la domiciliu ai nevoie doar de o priza si de un loc convenabil pentru amplasarea acestuia. Instalarea propriu-zisa va fi facuta de o echipa speciala, care va verifica daca totul este in regula inainte de folosire.

Este ideal pentru sanatatea familiei!

Probabil ca cel mai mare avantaj este accesul neintrerupt la o rezerva de apa rece, proaspata si sanatoasa. In plus, dozatorul are si un extra filtru care purifica apa, oferindu-ti astfel o sursa naturala de energie si sanatate pe parcursul intregii zile! Tine cont ca apa nu inseamna doar oxigen si hidrogen, ci contine si alte elemente necesare organismului, precum calciul sau magneziul!

Te ajuta sa protejezi mediul inconjurator

Alaturi de beneficiile aduse sanatatii, un dozator de apa ofera nenumarate avantaje si mediului inconjurator. In primul rand, nu vei mai fi nevoit sa cari cu tine zeci de bidoane de apa la 2l de la supermarket, care in cateva zile vor deveni doar niste ambalaje goale. Cu bidoanele speciale de 19l, care sunt produse in conformitate cu standardele ecologice, nu va trebui sa-ti mai faci griji in privinta ambalajelor. Atunci cand ai grija de natura si de mediul in care traiesti, ai grija si de tine si de cei la care tii!

Beneficiaza de un design elegant

Fie ca alegi sa il amplasezi in bucatarie sau pe hol, un dozator de apa modern are un design elegant, care nu va trece neobservat de catre musafiri. Multe modele noi vin in culori inchise si au dimensiuni reduse fata de vechile dozatoare care puteau ocupa mult spatiu! Astfel, un model modern se poate integra usor in orice decor, iar constructia sa solida il face sigur de utilizat chiar si de catre cei mai tineri membri ai familiei!

Alege un produs de calitate pentru caminul tau si investeste pe termen lung in sanatatea ta si a familiei! Hidrateaza-te corespunzator si protejeaza si mediul inconjurator, alegand un dozator pentru acasa!