5 motive pentru a cumpăra corpuri de iluminat de pe Luminarium.ro

Corpuri de iluminat online

Corpurile de iluminat nu au doar rol estetic, acestea sunt făcute pentru a ne lumina casa într-un mod plăcut, fără ca lumina puternica sau colorată să ne deranjeze vizual.

Pe lângă utilitate, corpurile de iluminat ne pot influența starea de bine. Prin farmec, rafinament și eleganță, corpurile de iluminat ne pot transforma casa într-un loc cald și primitor.

La recomandarea unui prieten, anul trecut am cumpărat lămpi de masă de pe luminarium.ro. Sincer să fiu, nu știam de acest magazin de corpuri de iluminat, dar nici nu e de mirat, mai ales că soția se ocupă în mare parte de cumpărarea accesoriilor și decorațiunilor pentru casă. O mai ajut și eu, cu o părere.

Pentru că aveam mare nevoie de o lampă de birou, am decis să-mi cumpăr una simplă, pe negru. Consider că uneori prin simplitate poți obține un design interior de bun gust.Această lampă în stil minimalist se potrivește de minune la mine pe birou. Faptul că se încarcă prin USB și nu este nevoie să o conectez la priză este un mare plus.

Cu toții știm că lumina naturală este cea mai bună, însă de cele mai multe ori suntem nevoiți să lucrăm și noaptea, dar asta nu ar trebui să resprezinte neapărat o problemă deoarece acum există lampă de birou care oferă o lumină potrivită, astfel încât să nu ne obosească ochii.

Dacă te afli și tu în categoria celor care petrec mult timp la birou, sfatul meu este să-ți cumperi și tu o lampă de birou care să-ți ușureze munca și să-ți ofere o senzație de confort la nivel vizual.

Soția mea a ales pentru living o lampă de masă cu design unic, realizată din sandylex. Pot spune că de fiecare dată când am avut musafiri soția a primit multe complimente cu privire la lampa superbă de pe masa din living.

Și eu ca bărbat am fost impresionat de modelul unic, sofisticat și elegant al lămpii.

lampă de masă cu design unic

Soția susține că lampa este foarte ușor de curățat, chiar dacă modelul este mai deosebit și mai ales, este albă. Cu un pămătuf bun și cu puțină atenție, lampa arată impecabil în orice moment al zilei.

În continuare vreau să-ți prezint 5 motive pentru care consider eu că merită să cumperi corpuri de iluminat de pe luminarium.ro

   1. Gamă variată de produse

Pe acest site complex am găsit corpuri de iluminat atât pentru interior, cât și pentru exterior. Iuminarium vine în ajutorul nostru și ne oferă corpuri de iluminat pentru orice încăpere din casă, care satisface preferințele și celui mai pretențios client.

   2. Design original

Acest magazin online de corpuri de iluminat se diferențiează de alte magazin online tot de acest gen prin designul original pe care îl au produsele.

Personal, eu nu am mai găsit modele atât de deosebite pe alte site-uri. Cum este și normal, totul ține de preferințele fiecăruia, însă te asigur că și tu vei fi atras de cel puțin un model de corp de iluminat.Corpuri de iluminat online

  3. Garanție

Toate corpurile de iluminat vândute de Luminarium au o garanție de 2 ani. Nu știu cum sunteți voi, dar eu nu cumpăr un produs dacă acesta nu vine însoțit de garanție deoarece probleme neprevăzute pot apărea tot timpul.

   4. Deschidere colet la livrare

Magazinul online Luminarium oferă posibilitatea ca clientul să deschidă coletul la primire pentru a se asigura că produsul comandat de el nu prezintă deteriorari sau urme de uzură.

   5. Retur în 30 de zile

Nu ești mulțumit de produsul comandat? Nicio problemă! Îl poți returna în termen de 30 de zile și primești banii înapoi. Sau ai opțiunea de a-l înlocui cu alt produs care are aceeași valoare sau dacă dorești un produs mai scump, plătești diferența.

Mare atenție, dacă dorești să returnezi produsul acesta nu trebuie să prezinte urme de uzură și trebuie împachetat exact cum l-ai primit, în ambalaj original.

Pentru a primi consultanță profesionistă poți oricând contacta echipa Luminarium la numărul de telefon 0761140611 sau trimite un e-mail la adresa order@luminarium.ro.