Afise costisitoare si inutile inlocuite de pop up textil

Mi-e mila de hartia de calitate care se consuma in campanii electorale sau in scopuri publicitare! Afisele uriase sunt rupte fie dupa ce evenimentul nu mai este actual, fie cand este mai multa nevoie de ele. Daca sunt plasate la inaltime, ele raman suspendate inestetic si fasiile curg in toate partile.

Le privesti si iti dai seama ca reprezinta mai mult o antireclama decat o reclama. Dar de distrugerea lor nu se face vinovat numai omul rau, ci si vantul, soarele si ploaia.

Uneori gresesc si cei care lipesc afisele pe garduri sau cladiri, fara sa ceara voie proprietarului.

Ca om de afaceri sau ca organizator al actiunilor de voluntariat sau aparator al cauzelor nobile te gandesti la surse publicitare alternative si te intorci la afis, fiindca iti dai seama ca toate celelalte solutii sunt mai costisitoare.

Daca te confrunti cu aceasta problema, nu uita ca poti comanda pop up textil pentru promovarea afacerii tale! Ce are special acest sistem publicitar?

  1. Vine la pachet cu suportul din aluminiu. Nu mai esti nevoit sa il lipesti pe ziduri, pereti sau garduri, ci este autonom. Tot ce ai de facut este sa ii gasesti un loc vizibil si sa il asezi cat mai bine.

  2. In cazul in care sediul afacerii tale se muta, il iei cu tine.

Un afis este greu de refolosit dupa ce a fost lipit sau batut in cuie. Poti face un pop un textil pentru un eveniment si anul viitor cu aceeasi ocazie il poti refolosi, realizand economii substantiale.

Aceasta foma modulara de publicitate poate fi pastrata si scoasa cand este nevoie de ea, fiindca nu se deterioreaza.

  1. Te poti implica direct in personalizarea lui prin alegerea culorilor, precizarea insemnelor firmei sau companiei care sa apara pe desenul respectiv, dar la fel de bine poti concepe si textul care sa convinga clientii sa cumpere produse sau sa solicite servicii.

Publicitatea este o arta care vinde, promoveaza, mentine in top.

Sunt oferte, servicii despre care oamenii nu stiu, de aceea trebuie sa fie facute publice intr-un mod elegant.

Daca in piete negustorii individuali striga, sa atraga atentia asupra marfurilor lor, comerciantii care se respecta nu pot face acelasi lucru.

Ar fi demn de Caragiale ca reprezentantul unei companii de telefonie mobila sa iasa in pragul reprezentantei si sa strige:

-Hai la telefoane mobile, fiindca sunt la reducere! Avem cea mai buna conexiune la internet si cele mai bune oferte la abonamente!

La multe gale de premiere am vazut aceste forme menite sa marcheze evenimentul si am observat ca oamenii se fotografiau in fata lor.

Atunci am inteles intregul mecanism al promovarii. Simultan cu prezenta in fotografii a unui pop up textil care promoveaza firma sau organizatia respectiva sunt promovate produsele, serviciile si politicile acestora.

Iubesti mediul si doresti ca padurile sa nu mai fie taiate, sa te bucuri de prezenta copacilor falnici in orice anotimp?

Atunci nu mai comanda afise din hartie, ci promoveaza-ti produsele si serviciile cu pop up textil!

Comanda-l acum dupa ce treci in revista modelele din catalog si incerci sa personalizezi sistemul publicitar cu textul si imaginea care vor face din afacerea ta una memorabila.