Antrenamente live cu MagneticFit

Ora de sport acasă

Antrenament la tine acasă

Cu toții cunoaștem zicala Fă sport! Ai grijă de corpul tău! Dar oare, câți o punem și în aplicare? Sănătatea e cel mai de preț lucru. Este total greșit să crezi că oamenii se apucă de sport doar pentru a avea un corp musculos și definit. Sportul înseamnă sănătate!

Dacă faci mișcare zilnic ești mai fericit, ai mai multă energie, îți stimulezi metabolismul, îți tonifici mușchii, elimini grăsimea corporală, îți îmbunătățești sănătatea cardiovasculară, reglezi colesterolul, reduci tensiunea arterială și nivelul de zahăr din sânge. Sportul este cea mai bună și sănătoasă metodă de a preveni apariția anumitor boli.

Știai că sportul combate depresia și stresul? E cel mai bun medicament dacă vrei să ai o stare de spirit și gândire pozitivă.

Antrenamentele live în perioada pandemiei au luat amploare în mediul online. Pasionații de sport s-au antrenat zilnic acasă. Totodată, persoanele care nu aveau timp să meargă la sală au decis ca în perioada pandemiei să aibă o viață activă și să facă mișcare.

Încurajez persoanele timide sau care se simt inconfortabil cu kilogramele nedorite să facă sport acasă. Începutul este greu, dupaia îți va fi greu să te lași de sport. Va fi o rutină obișnuită pentru tine să faci câteva minute pe zi exerciții fizice.

Ora de sport acasă

MagneticFit s-au adaptat cel mai bine în perioada pandemiei și au pus în aplicare un sistem care oferă antrenamente zilnice în direct chiar la tine acasă. În plus, la alegerea pachetului Magnetic Infinit Deluxe primești și un plan de nutriție personalizat.

Poate părea complicat, dar nu este deloc așa. Sistemul este foarte ușor de accesat. Rămâne la alegerea ta dacă dorești să aprinzi camera sau nu, în timpul antrenamentelor live.

Indicat ar fi să lași inhibițiile deoparte și să aprinzi camera video, antrenorul te va urmări și îți va spune dacă nu execuți corect o mișcare. Contează acest lucru deoarece așa vei evita să te accidentezi.

Folosind echipamentul necesar, exercițiile sunt corect executate. Nu este cazul să investești acum în echimpanete sportive, ci doar să cumperi stricul necesar, cum ar fi o saltea, gantere ușoare, săculeți pentru picioare, elastic circular genunchi și cam atât. Poți folosi și sticle cu apă sau orice fel de greutate, nu este neapărat să cumperi gantere, este doar o recomandare.

Când au loc antrenamentele live?

Antrenamentele au loc zilnic, de 3 ori pe zi. Sâmbăta au și antrenamente de dimineață de la ora 10:00 la 10:50. Vei face sport alături de antrenori profesioniști, cu experiență în domeniu.

Sunt 6 antrenori, dintre care 2 sunt sportivi de performanță și instructori fitness, unul este profesor kinetoterapeut și yoga , doi sunt sportivi de foarte mulți ani și instructori fitness, iar ultimul antrenor este și coordonatorul acestui proiect, sportiv perseverent de peste 30 de ani și instructor de fitness de 7 ani.

Nu este obligatoriu să participi la toate antrenamentele live, ci doar la antrenamentele care te interesează.

Cât costă abonamentul live pentru antrenamente?

Pe site-ul webinar.magneticfit.ro sunt disponibile 3 antrenamente, prețurile pornesc de la 89 de lei pe lună. Dacă îți faci abonament pe mai multe luni este mai avantajos. Spre exemplu, dacă îți faci abonament pe 3 luni, primești 3 luni gratuit. Adică vei plăti doar 42 de lei pe lună. Chiar este o ofertă bună. În plus, primele 7 zile de antrenamente live sunt gratuite.

Este mult mai ieftin și comod să faci antrenamente live. Pentru a te înscrie in platforma, accesează 👉www.magneticfit.ro 👉 Nou! antrenamente Live și alege antrenamentul potrivit pentru tine și familia ta!

Ai grijă de corpul tău! Este locul în care vei trăi toată viața!