Afla cum iti poti monitoriza intreaga flota auto

GPS traking

GPS traking este un sistem de localizare GPS, acestea fiind de fapt niste aparate de urmarire si monitorizare. GPS tracking-ul  este una dintre solutiile de management flota in timp real al dispozitivelor de tip locator. Sunt aparate care va ajuta sa urmariti de la distanta, de oriunde din lume, o masina, un camion, o motocicleta, un ATV, o ambarcatiune, o persoana, un animal de companie, o geanta de valori, o bicicleta sau orice altceva va doriti sa monitorizati.

Localizatoarele GPS care sunt folosite pentru monitorizarea vehiculelor se mai numesc si AVL, iar cele pentru localizarea persoanelor si a animalelor se numesc si Personal Tracker.

Aceste dispozitive de localizare si supraveghere transmit locatia geografica precum si viteza instantanee a subiectului monitorizat catre un server sau direct catre telefonul dumneavoastra mobil sau catre tableta. Pozitiile de localizare precum si vitezele subiectului urmarit pot fi transmise in mod regulat sau doar atunci cand este nevoie, prin mesaje direct pe telefon sau pe tableta. Astfel puteti monitoriza unul sau mai multi subiecti chiar si cand va aflati dumnevoastra in miscare, fara a avea acces la un computer cu legatura permanenta la internet.

De altfel se poate seta intervalul de timp la care sa se repete transmisia pozitiei si a vitezei unui subiect urmarit. Se va avea in vedere ritmul in care se doreste verificarea pozitiei si a vitezei subiectului urmarit, costurile de transmisie a datelor prin sms, costurile de arhivare si resursele necesare pentru stocarea in timp si procesarea datelor istorice receptionate de la localizatoarele GPS.

Cu ajutorul gps tracking managerii parcurilor auto pot sa gestioneze flota de masini din subordine, sa faca economie de carburant si sa eficienteze folosirea timpilor soferilor si a agentilor de vanzari. Prin analizarea istoricului traseelor parcurse de soferi, managerii pot decide asupra rutelor pe care acestia le au de facut astfel incat sa eficientizeze la maxim timpul de lucru, iar cantitatea de combustibil folosita sa fie in cantitate minima.

Noile aparaturi de localizare folosesc si localizarea prin GSM sau GPRS, care desi este mai putin precisa, are un avantaj si anume ca permite localizarea cu o precizie destul de buna a unui subiect monitorizat chiar si intr-o zona acoperita, spre exemplu, in garaj, in subsol, sub acoperis. Aceasta modalitate de localizare folosind semnalul GSM sau GPRS este foarte utila si in momentul in care se doreste localizarea unei persoane care a intrat intr-o cladire sau care se afla sub un acoperis pentru ca in aceste locuri, semnalul GPS este foarte slab sau chiar nu exista, iar localizarea prin procedee clasice pe baza semnalului receptionat de catre localizator de la satelitii GPS ar fi imposibila. Localizarea prin GSM sau GPRS este folosita si pentru a gasi un animal de companie sau caine de vanatoare care s-a ratacit sau care este ranit si care se ascunde intr-un loc acoperit unde nu exista receptie de semnal GPS. Multe dintre de echipamentele de localizare si monitorizare GPS, modelele comercializate de catre noi folosesc concomitent in paralel atat capacitatea de localizare prin GPS, care este cea mai precisa cat si pe cele de localizare prin GSM sau GPRS, care desi este mai putin precisa are totusi avantajul ca este disponibila in mai multe locuri, chiar si in zone acoperite.

Toate aceste produse de localizare sunt acum disponibile pe magazinul nostru online, iUni. Indiferent pentru ce tip de produs de pe iUni ai opta, vei avea garantia ca este de cea mai buna calitate, toate aceste device-uri se vor prezenta in cele mai bune conditii de-a lungul timpului. Ca urmare, ai garantia ca aceste produse nu se vor deteriora dupa numai cateva folosiri.