Foloseste trotinete electrice si scapa de aglomeratia din trafic!

trotinete electrice

Foloseste trotinete electrice si scapa de aglomeratia din trafic!

Din ce in ce mai multi oameni folosesc trotinete electrice pentru a ajunge la serviciu sau la o iesire cu prietenii in oras, acestea reprezentand in momentul actual unul dintre cele mai populare mijloace de transport. Tehnologia s-a dezvoltat incredibil de mult in ultima perioada, asa ca trotinetele nu mai sunt destinate doar copiilor. Acum exista modele de trotinete electrice pentru adulti, care te pot ajuta sa ajungi la serviciu rapid, iar in acelasi timp sa scapi de aglomeratia din trafic sau din mijloacele de transport in comun.

Iata care sunt cateva dintre beneficiile pe care le ofera achizitionarea unei trotinete electrice:

Poate fi manevrata usor

Trotinetele electrice sunt mai sigure decat alte mijloace de transport si pot fi manevrate usor. Folosirea unei trotinete electrice iti va imbunatati conditia fizica si starea generala de sanatate. De asemenea, in zilele in care iti vei dori sa faci mai mult efort fizic, o poti folosi ca pe o trotineta clasica si poti pedala, ceea ce te va ajuta sa arzi si multe calorii.

Costuri extrem de mici

Daca alegi sa mergi zilnic la serviciu cu masina personala, trebuie sa scoti o suma mare de bani din buzunar, atat pentru benzina, cat si pentru eventualele avarii. Acum exista o solutie mai simpla, la indemana tuturor, fara sa fie nevoie sa cheltuiesti multi bani. Poti gasi trotinete electrice la un raport calitate – pret foarte bun.

Mai putina poluare

Daca te gandesti sa folosesti trotinete electrice, trebuie sa stii ca nu emit carbon sau alte substante nocive mediului inconjurator, ceea ce reprezinta un mare plus pentru un mijloc de transport, avand in vedere ca am vazut cu totii cat de distrugatoare poate fi poluarea.

Este usor de adaptat oricarei siluete

Exista modele de trotinete electrice pentru copii si pentru adulti. O trotineta poate fi folosita de persoane cu o greutate de pana la 100, maxim 120 de kilograme. Mai mult, poti sa ajustezi ghidonul, in functie de inaltimea ta, ca sa ai o pozitie cat mai comoda in timpul deplasarii.

O activitate extrem de placuta

Folosirea unei trotinete electrice iti poate face viata mai frumoasa. Vei evita traficul aglomerat si te vei relaxa pe parcursul drumului pana la destinatie. In plus, vei avea posibilitatea de a admira peisajele din jur si de a respira aer curat. In cazul in care ti se pare prea lung drumul pana la locul de munca, poti combina mersul pe bicicleta electrica cu alte mjloace de transport in comun.

Se incarca rapid

Nu va mai fi nevoie sa pierzi timpul la benzinarii sau statii speciale de incarcare! Pentru a incarca o trotineta electrica, ai nevoie de o priza normala si un incarcator special. Trotineta se va incarca in cateva ore in functie de model, dar trebuie sa stii ca exista si modele care permit o incarcare mult mai rapida, in mai putin de o ora, ceea ce reprezinta solutia optima pentru persoanele ocupate.