Alege cu încredere un ceas Tissot

ceas Tissot

Am spus-o mereu cu toată sinceritatea că nu am știut ce mi se potrivește cel mai bine atunci când vine vorba de job, funcție ori cum mai vreți sa-i spunem. De mic visele s-au tot schimbat în funcție de context, preferințe și poate uneori chiar și de oportunitățile ivite. Cert e că atunci când încă eram copil unele job-uri nici măcar nu existau, cum probabil datorită automatizărilor oferite de tehnologie vor apărea în 10-20 de ani cu totul și cu totul alte job-uri la care în prezent probabil nici măcar nu ne gândim. Evident vorbim de o perioadă de tranziție tot mai accelerată de mediul tehnologic, și fie că vrem sau nu să credem ajungem să ne robotizăm – prin simplul fapt că ne simplificăm viața. Personal cred că e un aspect la care multă lume reflectă cel puțin ocazional poate chiar mai des atunci când vine vorba de ceea ce facem cu viețile noastre profesionale. 

În cazul meu, activitatea profesională generală vizează în principal lucrul direct cu oameni de tot felul, activând de ani buni în zona de consultanță de imagine. Figurile și personalitățile diferă de la caz la caz, lucru oarecum ușor de dedus chiar și după câteva zile de activitate în domeniu. Partea bună în cazul meu este că sunt conectat la tot felul de noutăți, aflând printre primii trendurile industriilor de comunicare, media, fashion și nu numai. Pentru mine clientul ajunge să fie cel mai important proiect al meu de care ajung să fiu foarte mândru. 

Experiența anilor anteriori mi-a demonstrat nu doar o dată că dincolo de ținută, accesoriile joacă un rol cheie extrem de esențial în ținuta clienților. Chiar dacă mulți consideră că aceasta joacă un rol mai puțin important, eu recomand mereu persoanelor cu care lucrez să aibe o ținută elegantă care să impună eleganță dar și respect. Pare simplu? Pare greu? Nu știu exact – însă cred că diferă foarte mult de la situație la situație. Nu sunt un expert al modei așa cum poate îmi place uneori să cred însă un element cheie pe care îl iau tot timpul în calcul atât pentru mine cât și pentru clienții mei, este purtarea ceasului. Un accesori poate banal dar care este extrem de important pentru o bună parte a oamenilor din jurul meu. 

Revenind la jobul perfect – întrebare la care cel mai probabil mulți caută un răspuns – aș spune că da, acesta există. Practic orice lucru făcut cu pasiune și plăcere ajunge să fie în cele din urmă potrivit pentru personalitatea ta. Mi-a fost dat să cunosc mulți oameni care erau pur si simplu fericiți datorită activităților pe care le prestau zi de zi. În fiecare zi, oameni fericiți se apropiau de mine pentru a îmi împărtăși parte din nevoile lor. Așa am ajuns să-l cunosc și pe Mihai, unul din oamenii de bază ai echipei Helvetia ceasuri Tissot. Recunosc că nu știam foarte multe despre Tissot și nici nu purtasem sau văzusem până atunci un ceas Tissot. Cu toate acestea modelele acestora m-au cucerit destul de repede prin simplitatea robustă dar în același timp complicată. Exprimarea designului făcea din ceasurile Tissot adevărate bijuterii atunci când vorbim de ceasurile pentru femei cât și pentru ceasurile bărbătești. 

Dacă l-ai asculta pe Mihai ți-ai da seama destul de ușor cu câtă pasiune vorbește despre Tissot și Helvetia deoarece pentru el, jobul pe care îl are este unul perfect. Așa cum și mie îmi place să afirm în cazul meu.

Tissot pare să fie alegerea perfectă atunci când vine vorba de ceasuri. Am reușit să aflu destul de multe lucruri despre echipă, produs și felul în care descurg lucrurile. Modelele văzute pe internet alcătuiesc colecții extrem de variate atât în ceea ce privește gama pentru bărbați cât și cea pentru femei. Materialele alese, detaliul în care au fost lucrate, scot în evidență trăsături aparte ce fac în cele din urmă din aceste ceasuri adevărate bijuterii.  

Prețurile variază și ele destul de mult în ceea ce privește aceste ceasuri, însă atunci când vine vorba de da o notă aparte imaginii proprii, unii nu prea mai țin cont de cât investesc într-un astfel de accesoriu. În cazul meu, prețul a trebui să justifice mai mereu calitatea produsului pe care l-am cumpărat. Clar este că în cazul Tissot calitatea se vede extrem de ușor fără a fi nevoit să știi prea multe lucruri despre ceasuri – poate e suficient să fii doar pasionat de ele și să îți placă bunul gust.

Părerile clienților ajung și ele ca de fiecare dată să fie extrem de împărțite atunci când vine vorba de branduri și ceasuri iar dacă timpul îți permite, te poți cufunda lejer într-o odisee a topicurilor care mai de care despre ceasuri și povești. Am încercat și eu câteva captivat fiind de entuziasmul în care era povestit. 

În final trecând peste Tissot și poveștile despre ceasuri aș adăga următoarea afirmație. Da, consider că există jobul perfect pentru oricare dintre noi. Important este să căutăm cu pasiune și să alegem de fiecare dată lucrurile care ne reprezintă și care ne caracterizează cel mai bine. La fel ca și în cazul accesoriilor de altfel merită să alegem ceea ce ne place cu adevărat și care ne pun cel mai bine în evidență. Recunosc că mi-ar plăcea să știu și care este părerea ta despre acest subiect referitor la jobul perfect. Desigur dacă dorești să afli mai multe informații despre Tissot, consultanță în comunicare și consultanță de imagine, îmi poți scrie fără probleme.