Iti place snookerul? Ofertele de pariuri online iti dau sansa de a miza pe castigatorul turneului!

pariuri online

In ultimul deceniu, popularitatea jocului de snooker a crescut incredibil de rapid. De la un sport cunoscut numai pe meleaguri britanice, snookerul a evoluat rapid intr-un fenomen global cu zeci de milioane de admiratori.

Astazi, noile generatii de jucatori asiatici ameninta tot mai mult suprematia jucatorilor britanici, iar sponsori tot mai mari se grabesc sa organizeze si sa sustina turnee internationale cu premii uriase. Odata cu cresterea “apetitului” pentru acest sport, ofertele de pariuri online au introdus noi optiuni si posibilitati de castig.

Similar tenisului, turneele de snooker se desfasoara pe tot parcursul anului, fara a avea perioade indelungate de pauza intre cele mai importante competitii. Tocmai de aceea, optiunile de pariuri online pe snooker se potrivesc de minune in strategia multor pariori cu experienta.

Mai mult decat atat, evenimentele importante din snooker sunt intotdeauna televizate, iar apogeul calendarului competitional este atins in fiecare luna de aprilie, cand Teatrul Crucible din Sheffield gazduieste Campionatul Mondial de Snooker.

Daca ai deja un jucator preferat din top 16 sau daca vrei sa traiesti emotia fiecarui frame prin intermediul selectiilor de pariuri live, marile case de pariuri online, precum Get’sBet, iti pun la dispozitie o oferta amanuntita de optiuni pentru snooker.

Evident, marile platforme de pariuri online vor sustine strategiile pe snooker cu diverse informatii de ultima ora, analize ale partidelor si statistici ale competitiilor din trecut. Descopera, in randurile de mai jos, cateva detalii importante despre strategiile de pariere pe acest sport elegant!

Strategii de pariere pe snooker

In primul rand, meciurile de snooker nu sunt influentate de prea multe variabile, asadar increderea pe care o ai in momentul parierii poate fi mai mare. Spre deosebire de fotbal, de exemplu, snookerul nu se joaca afara. Astfel, conditiile meteo nu pot afecta nicio partida. Disputele sunt 1 contra 1, iar publicul este tacut atunci cand unul dintre jucatori evolueaza.

Practic, singurele tensiuni resimtite de jucatori pot fi considerate cele din familie. Tocmai de aceea, daca Ronnie te-a convins ca este cel mai bun jucator inca in activitate sau daca ai observat ca unul dintre tinerii promitatori este intr-o forma de zile mari, nu ti-au mai ramas multe aspecte de “cantarit”.

Poti paria pe prezenta jucatorului favorit in finala turneului sau macar in sferturile de finala. In plus, poti miza pe faptul ca acesta va realiza cel mai mare break al competitiei. Bineinteles, inca de la inceputul fiecarui turneu poti paria pe jucatorul care va castiga titlul. Poti depune miza fie inainte de partida de deschidere, fie in cursul competitiei, insa trebuie sa stii ca se vor modifica cotele pe masura ce turneul avanseaza si tot mai putini jucatori raman in competitie.

Frumusetea sportului vine si din faptul ca surprizele se pot produce in orice moment. O sclipire a unui jucator considerat mai slab sau o demonstratie de forta a unui sportiv “pe val” sunt mereu spectaculoase, iar partidele de snooker pot fi “intoarse” chiar si in ultimul moment. Din acest motiv, unii pariori aleg din oferta de pariuri online pe snooker mai multi jucatori pentru castigarea titlului.

Un kick al bilei albe sau ratarea “de putin” a unei lovituri de siguranta pot schimba soarta oricarei partide. Norocul face parte din joc, iar castigarea unui turneu presupune, de cele mai multe ori, si o mica doza de noroc, chiar si in cazul unui sport bazat pe precizie si concentrare.

Evident, este recomandat sa nu pariezi pe doi jucatori ce se regasesc in aceeasi jumatate a tabloului competitional. De regula, pariorii cu experienta mizeaza pe cate un jucator puternic din fiecare jumatate, pariu pe care il dubleaza cu optiunea de alegere a finalistilor.

Articol realizat de iAgency.ro – agentie optimizare SEO