Avantajele platformei BIGG.ro

Aveți o afacere? Vreți să o promovați? Inscrieți-vă pe platforma BIGG.ro, o platformă de afaceri directe B2B (Business to Business), care facilitează realizarea de legături între producători, importatori, distribuitori regionali sau naţionali, retaileri și furnizori de servicii.

Odată cu crearea contului pe această platformă, aveți acces la o gamă largă de de produse si servicii. De asemenea, aveți posibilitatea de a vă promova afacerea pentru a atrage cât mai mai mulți clienți noi. În plus, puteți publica gratuit anunțuri cu locuri de muncă.

De unde a apărut necesitatea unui platforme de tipul B2B? Din nevoia din ce în ce mai mare a companiilor de a colabora între ele pentru a putea răspunde la schimbările și tendințele pieței și la cerințele clienților sau utilizatorilor actuali.

Dacă sunteți la început de drum în lumea afacerilor sau dacă aveți experiență, trebuie să priviți colaborarea cu alte companii ca o strategie de creștere a vânzărilor și de dezvoltare a afacerii.

Puternica dezvoltare tehnologică aplicată sectorului financiar și de afaceri, a dat naștere la mai multe soluții referitoare la finanțarea lanțului de idei de afaceri și la diferite forme de colaborare între partenerii din acest lanț.

Companiile care dezvoltă activități de producție, distribuție, import sau oferă produse și servicii partenerilor au posibilitatea datorită platformei BIGG de a intra în legătură unele cu altele. Furnizorii de produse și servicii diverse pot intra în legătură cu potențiali clienți aflați în căutarea de oferte și oportunități.

Soluțiile oferite de o platformă de tip B2B sunt diverse:

Aceste soluții se referă la diferite modele de colaborare:

– O platformă de tip B2B permite companiilor să colaboreze cu furnizorii lor în diferite aspecte: automatizarea și integrarea proceselor de achiziție, gestionarea depozitului și plățile către furnizori; gestionarea informațiilor în timpul procesului de achiziționare, negociere, primire de produse și generare de comenzi și facturi etc.

-O platformă B2B permite companiilor să colaboreze cu operatorii de logistică, care lucrează împreună ca și cum ar fi un singur agent în lanț. Aceasta poate implica redefinirea rolului operatorului de logistică în cadrul lanțului de afaceri.

Companiile care se înscriu pe o platformă B2B precum este BIGG.ro au posibilitatea de a interacționa cu diferiți parteneri de afaceri pentru a stabili relații de afaceri strategice. Această colaborare între companii poate fi extinsă chiar și la organizații din diferite sectoare care au activități complementare și care realizează sinergii. Nu trebuie să uitați că rețeaua de cereri este una extinsă.

După cum se poate observa, scopul unei platforme B2B este de a dezvolta cât mai mult posibil mediul de afaceri. BIGG.ro face acest lucru prin promovarea produselor și serviciilor furnizorilor de pe piața românească prin intermediul unei platforme cu o interfață modernă și accesibilă tuturor clienților.

Platforma BIGG contribuie, de asemenea, la creșterea vizibilității în motoarele de căutare, creșterea numărului de vizitatori care intră pe site-ul dvs., construirea autorității și credibilității brand-ului, punându-vă la dispoziție trei pachete BIGG, BIGGER și BIGGEST.

Și asta nu tot. BIGG vă dă idei, multe idei, dacă sunteți la început de drum sau dacă vreți să adăugați produse și servicii noi în portofoliu.

BIGG este soluția ideală pentru creșterea portofoliului de clienți. Datorită acestei platformei veți ajunge cu ușurință la mii de comercianți din țară. Veți putea face asta cu un cost simbolic.

BIGG.ro vă face firma cunoscută, iar acest lucru vă va face să înțelegi că înscrierea pe o astfel de platformă este cea mai bună decizie pe care o pot lua antreprenorii care vor să aibă parte de succes.

Așadar, ce vă doriți mai exact? Aveți nevoie de produse sau servicii și nu ați găsit încă ceva pe placul vostru? Vreți să cumpărați direct de la furnizori la prețuri foarte avantajoase? Nu vreți să cheltuiți foarte mulți bani pe recrutarea de personal? Înscrieți-vă pe BIGG.ro și veți avea parte de tot ce vă doriți și chiar mai mult.

Platforma BIGG este foarte ușor de utilizat și administrat. O puteți administra singuri, puteți adăuga, modifica sau șterge produse oricând doriți.

Datorită faptului că este realizată cu cele mai noi tehnici de SEO, anunțurile dvs. vor urca rapid pe primele locuri în motoarele de căutare.

BIGG vă permite să comparați mai multe oferte în același loc. BiGG vă ajută să construiți parteneriale profitabile și durabile cu furnizori de top.

Cu BIGG nu aveți nimic de pierdut, ci doar de câștigat. Prin urmare, alegeți BIGG.ro, căci nu veți regreta!

rca-ieftin.ro