Care este cea mai bună tabletă grafică de pe piață

Tableta grafică este un instrument foarte puternic, dedicat celor creativi, graficienilor și web design-ărilor, dar nu numai. Acest tip de tabletă este foarte utilă, automatizează extrem de mult din munca graficienilor prin tool-urile speciale instalate și face munca de creație mult mai naturală prin simplu fapt că vei folosi un creion special cu care vei desena pe ecranul tabletei, iar desenul va fi transpus în PC, în programul în care lucrezi, cum ar fi photoshop.

Ar fi foarte dificil să desenezi cu un mouse și ar dura mult mai mult timp să aduci un desen la un stadiu final.

O tabletă grafică bună face diferența, în special dacă ești profesionist, tocmai de accea am să îți recomand cea mai bună tabletă de pe piață și anume Wacom, care este într-adevăr mai scumpă, dar merită.

Creionul inclus la achiziția unei tablete Wacom asigură un control natural prin cele 2048 de nivele de presiune, datorită cărora nu este nici o diferență între a desena pe hârtie sau a desena pe tableta grafică.

Tableta dispune și de controale precum panoramare, zoom și navigare naturală, datorită display-ului multi touch.

Datorită tehnologiei wireless integrată puteți să lucrați oriunde vă aflați, nefiind necesar să fiți la birou pentru a termina un proiect.

Pe lângă ca este o tabletă care nu ar trebui să lipsească niciunui grafician, este extrem de ușor de cărat în călătorii datorită greutății de doar 660g.

Tableta grafică Wacom beneficiază și de o compatibilitate extinsă, fiind compatibilă cu Windows, începând de la Vista SP2 în sus, Mac OS X 10.6.8 și chiar Linux.

Recomand o tabletă de la Wacom și pentru că vine direct cu programele de grafică instalate, spre deosebire de alte tablete mai ieftine, dar și pentru că în acest moment sunt pe primul loc în lume pe această nișă cu cele mai bune recomandări din partea utilizatoriilor.