Care este cea mai buna țigara electronica?

tigara electronica

Tigarile electronice, cunoscute si sub denumirea de vaporizatoare, au ajuns sa fie la fel de populare ca si tigarile normale. Desi au o istorie de doar 15 ani, acestea i-au convins pe fumatori, promitandu-le un viciu mai sanatos si o multime de alte avantaje, cum ar fi cheltuielile mai mici sau lipsa mirosului.

Daca esti fumator si vrei sa incerci tigara electronica, s-ar putea sa ai o problema in a alege solutia cea mai buna. Exista tigari electronice de la smokemania.ro care promit cele mai multe avantaje si zeci de branduri care se lupta pentru suprematie. Cum te asiguri ca faci cea mai buna alegere?

Ghid de achizitie. Criterii pentru a cumpara cea mai buna tigara electronica

1. Cumpara-ti un kit. Daca esti incepator incearca sa iti cumperi un kit complet de vapat. In felul acesta nu va trebui sa cauti tot felul de accesorii si vei putea sa experimentezi imediat senzatia vapatului. Un kit contine baterii de schimb, arome, vaporizatoare de rezerva si tot ceea ce ai nevoie pentru o experienta cat mai buna.

2. Tine cont de baterie. Bateria este foarte importanta pentru orice vaper. Cu sigurnata, nu iti doresti sa se termine atunci and iti este lumea mai draga. O baterie normala de tigara electronica tine pana la 26 de minute, insa exista si baterii care tin mai mult. 26 de minute nu pare a fi foarte mult, insa dat fiind faptul ca fiecare activare dureaza maxim 10 secunde, inseaamna ca iti permite sa tragi aproximativ 160 de fumuri.

3. Design. In ultimii ani au aparut tigari electronice cu tot felul de forme. Incepatorii cauta tigari care sa semene cu tigarile normale, insa cei experimentati se orienteaza spre variante mai voluminoase, care sa contina cat mai multa tehnologie si sa fie mai usor de folosit. Anumite tigari contin inclusiv un display care arata informatii legate de cantitatea de lichid disponibila sau de nivelul bateriei.

4. Consumabile. De regula, consumabilele sunt cele care pot decide pretul total al tigarii. Tocmai de aceea, este bine sa fie de foarte buna calitatate. Orienteaza-te, asadar, spre consumabile care rezista cat mai mult.

Vei gasi tigari electronice peste tot: pe internet, in magazinele de profil sau la diverse targuri. Asigura-te ca stii ce vrei si incearca vapatul. Cu siguranta iti va oferi o experienta mult mai placuta decat fumatul.