De ce să cumpărăm priză Livolo? Iată 5 motive esențiale

De ce să cumpărăm priză Livolo?

Ce prize folosim la instalația electrică?

Până să mă mut la casa mea nu acordam prea multă atenție instalației electrice. Lucrurile s-au schimbat când mi s-a ars o priză în casă iar eu nu știam ce să fac.

Trăim într-o lume în care rețeaua electrică dă viață locuinței. Aproape orice activitate de uz casnic necesită utilizarea energiei electrice.

De cele mai multe ori nu realizăm cât de importantă este rețeaua electrică până când aceasta se strică și suntem nevoiți să trăim o perioadă de timp fără ea.

Proiectarea și instalarea rețelei electrice nu este pentru orice persoană. Știu, foarte mulți care susțin că se pricep, dar din punctul meu de vedere, este mai bine să previi decât să participi la provocarea unui accident, care poate avea consecințe grave.

Nu va gândiți acum că este nevoie de autorizație pentru a schimba un bec sau o priză, dar este nevoie de intervenția unui specialist în domeniu.

Fără să stau prea mult pe gânduri am contactat un specialist autorizat pentru orice intervenție la rețeaua electrică. La recomandarea lui am cumpărat prize Livolo pentru casa mea.

Pentru că îmi place să știu ce produs cumpăr, înainte să dau comandă am căutat cât mai multe informații despre aceste prize.

Iată câteva motive pentru care tot mai multe persoane le recomandă:

   1. Certificate de onoare

Înainte ca prizele Livolo să fie scoase pe piață, au fost supuse mai multor teste de rezistență. Dacă aceste produse nu treceau de inspecția strictă realizate de profesioniști nu ar fi primit certificate de onoare.

După lungi teste de siguranță, toate produsele Livolo au primit certificat ROHS, CE dar și alte certificate străine. Toate certificatele obținute pot fi văzute pe site-ul Case-smart.ro

   2. Instrucțiuni de instalare

Aceste instrucțiuni trebuie luate în considerare doar de oamenii care au cunoștințe în domeniu. În caz contrar, lasă un specialist să-și facă treabă, el știe cel mai bine.

Priza cvadrupla Livolo cu rama din sticla

   3. Gamă variată de produse și culori

Prizele Livolo sunt disponibile într-o gamă variată, astfel încât să satisfacă dorințele fiecărui client. Eu am optat pentru priza termorezistentă Livolo care conține 4 prize electrice de perete.

Este perfectă pentru birou. Pot folosi în același timp mai multe gadgeturi fără să-mi fac griji că nu am priză liberă și sunt nevoit să scot un dispozitiv din priză pentru a face loc.

Pe lângă asta, estetic vorbind arată foarte bine. Sticla este rezistență la zgârieturi și oferă eleganță orice încăperi.

Faptul că rezistă în timp și își păstrează aspectul deosebit este un mare avantaj.

   4. Garanție inclusă

Garanția oferită de producător este de 36 de luni cu înlocuirea produsului pe loc. În plus, dacă nu ești mulțumit de produs îl poți returna în termen de 30 de zile.

   5. Consiliere tehnică gratuită

Faptul că oferă consiliere tehnică gratuită clienților arată că pun foarte mult preț pe serviciile oferite. Un expert în domeniu îți stă la dispoziție pentru a-ți răspunde la toate întrebările pe care le ai referitor la produsul cumpărat.

Priza cvadrupla Livolo cu ramă din sticlă se află acum la reducere și costă doar 141 de lei. Super avantajos!

Pentru mai multe detalii accesează site-ul Case-smart.ro. Aici vei descoperi o varietate de produse la prețuri foarte avantajoase.

rca-ieftin.ro