Cati bani poti obtine dintr-un imprumut de amanet auto

amanet auto Bucuresti

Amanetarea lucrurilor personale nu e un lucru rar intalnit, mai ales atunci cand aceasta pare singura optiune viabila atunci cand ai nevoie urgent de o suma de bani.

Fie ca ai nevoie de o suma de bani pentru a investi prima rata dintr-o casa noua sau alte chestii cum ar fi interventii medicale si nu numai, amanet auto Bucuresti este solutia la care poti apela indiferent de statutul pe care il detii sau de veniturile pe care le ai.

Bineinteles, acest lucru este posibil doar daca detii un autoturism auto, indiferent de anul de fabricatie si marca acestuia.

Daca esti curios care sunt beneficiile pe care ti le poate oferi un serviciu de amanet auto, dar si cati bani poti primi pentru amanetarea temporara a masinii tale, vorbim despre ele in cele ce urmeaza.

Beneficiile serviciului de amanetare a masinii constau in urmatoarele:

  • Serviciu disponibil oricarei persoane care detine un autovehicul;

  • Plata rapida prin transfer bancar sau cash;

  • Comision mic si recalculabil;

  • Parcare supravegheata si securizata non stop ;

  • Serviciu transparent de evaluare a masinii la un simplu click distanta.

Cati bani poti obtine prin amanetarea masinii

Atunci cand decizi sa-ti duci masina la amanet auto, in mod cert vei porni de acasa cu asteptari si cu idei despre o suma pe care vrei sa o obtii. Istoricul masinii este principalul indicator ce va permite stabilirea valorii de ansamblu.

Astfel, trebuie sa stii ca aceasta valoare poate fi sub necesarul tau, dar totusi poti negocia cu responsabilul amanetului in speranta ca poti obtine o suma mai generoasa si mai potrivita. Cu cat masina ta este mai noua, intr-o stare mai buna si a unei marci premium, cu atat si bugetul aferent obtinut va fi unul mai mare.

Dupa efectuarea tranzactiei vei fi instiintat transparent cu privire la comisioanele indatorate, dar si asupra termenului de rambursare a banilor pentru a-ti revendica masina. Daca iti este dificil sa o achiti si ai decis ca e mai bine sa renunti la ea definitiv, agentia de amanet masini isi rezerva dreptul sa vanda masina pentru a-si intoarce banii. Totusi, daca tii la masina ta va trebui sa intorci imprumutul plus comisionul calculat pentru a o putea recupera.