Cum să alegi firma potrivită pentru transport colete internaționale ieftine

Transport internațional de colete

Transport internațional de colete

În ultimii ani, tot mai mulți români au decis să se mute în străinătate, din dorința de a duce un trăi mai bun. Numărul persoanelor care au plecat de nevoie este mult mai mare în comparație cu numărul persoanelor care au decis să studieze în străinătate sau au plecat pentru un job mai bun, cum ar fi medic, avocat etc.

Este bine cunoscut faptul că foarte mulți români au emigrat în Marea Britanie. Deși situația este puțin instabilă din cauza Brexit-ului, foarte mult români au reușit deja să se stabilească, au un loc de muncă stabil și o locuință pentru care plătesc lună de lună chirie. Unii dintre ei au reușit să obțină și cetățenie britanică.

Chiar dacă unii români au reușit să se stabilească, după care și-au luat familia acolo, din nefericire, nu toți oamenii care au emigrat au avut același noroc, prin urmare au rămas singuri printre străini.

Pentru că nimic nu se compară cu dorul de casă, românii au decis să apeleze la serviciul de transport colete internaționale ieftine.

Pentru că numărul de colete trimise internațional crește în mod constant în fiecare zi, au apărut și multe firme de curierat, care au ca scop principal să dea țepe și să ia banii românilor.

Iată câteva aspecte la care ar trebui să fii atent înainte să apelezi la o firmă de curierat

   1. Vechimea pe piață

Da, ai citit bine, vechimea este unul dintre cele mai importante aspecte când vine vorba de trimiterea unui colet. De ce? În primul rând firmele apărute peste noapte nu reprezintă încredere.

Încrederea se câștiga în timp, în urma serviciilor de calitate oferite.

   2. Recenzii pozitive

Datorită mediului online, acum este mult mai simplu să afli anumite informații despre o firmă de curierat. Faptul că recenziile nu pot fi șterse de către firmă, este un lucru foarte bun.

Dacă o firmă de curierat care transportă colete internațional au mai multe recenzii negative, decât pozitive este un semn că ar trebui să-ți îndrepți atenția către o altă firmă de curierat.

   3. Seriozitate

O firmă care se respectă și pune preț pe serviciile oferite va avea un site de prezentare, unde va avea mare grijă să treacă toate informațiile necesare.

Dacă nu site online nu are trecute date de contact, cu siguranță scopul lor este unul nefavorabil pentru tine.

De asemenea, este musai să aibă un ghid de ambalare și să explice concret ce obiecte/alimente nu pot fi livrate, pentru a evita situațiile neplăcute.

  4. Siguranța

Cu siguranță ai văzut și tu pe internet că există agenți care trântesc pachetul, fără să îi intereseze că bunurile din interior pot suferi deteriorări ireparabile.

O firmă de specialitate nu va permite acest lucru. În plus, va oferi garanție pentru coletele transportate.

  5. Transport la adresă

În unele cazuri, livrarea coletului la domiciliu este o necesitate și nu un moft. Din diverse motive, unele persoane nu se pot deplasa în cursul săptămânii, la o anumită oră pentru a ridica coletul din stațiile de autobuz sau la biroul firmei.

Eastlines livrează colete door to door. Sună bine, nu? Faptul că firma de curierat vine la adresa indicată de către client pentru a ridica coletul, după care îl livrează la adresa dorită, este un lucru foarte important.

Totodată, Eastlines livrează și pachete din Marea Britanie în România, la costuri foarte mici.

Pentru mai multe informații sună la numărul de telefon 02082004420, un membru al echipei îți va sta la dispoziție.

 

 

 

 

 

rca-ieftin.ro