De ce sa ai propria imprimanta de etichete ?

Odata cu avansarea constanta a automatizarii industriale, asteptarile clientilor sunt in continua crestere. Indiferent daca sunteti o afacere mica sau o corporatie mare, cand cautati modalitati de imbunatatire, nu uitati sa acordati o atentie mai mare etichetelor produselor. Acestea nu sunt doar indispensabile pentru marketing si trasabilitate, dar au si un impact mare asupra eficientei dvs. din punct de vedere al costurilor. Avantajele prezentate in acet articol va ofera oportunitatea de a va raspunde corect la cerintele dvs.

  1. Costul redus pe eticheta. Pretul pentru cateva sute de etichete este de obicei disproportionat mai mare decat pretul pentru cantitati mai mari. In plus, unii producatori de etichete impun o cantitate minima de cumparare. In cele din urma, fie platiti mai mult pentru mai putin, fie produceti mai mult decat aveti nevoie. Ineficient. Cu propria imprimanta de etichete, puteti avea atatea etichete cat aveti nevoie. Chiar si cu o singura imprimanta, sute de etichete de inalta calitate pe zi pot fi tiparite cu usurinta. 
  2. Disponibilitate mai buna a etichetelor. Imaginati-va ca sunteti la jumatatea productiei si ca ramaneti fara etichete. Se intampla mai des decat credeti, mai ales la startup-uri si companii mici. O oprire a productiei va poate afecta afacerea. Nu ai etichete, nu faci vanzare! Poate dura cateva zile pana cand veti primi comanda noua de etichete. Aici intervine din nou necesitatea achizitionarii unei imprimante de etichete: tipariti cate etichete aveti nevoie si ori de cate ori aveti nevoie de ele. 
  3. Flexibilitate la schimbari. Tocmai vi s-au livrat sute sau mii de etichete preimprimate si atunci se intampla sa apara o situatie asemenatoare cu urmatoarele: o schimbare de continut de ultim moment, un rebranding brusc necesar, o eroare de tastare observata prea tarziu? Si iata cum un numar considerabil de etichete ajung la cosul de gunoi, in defavoarea mediului inconjurator totodata. Atunci apare o presiune de timp si mai mare si costuri suplimentare pentru noile etichete. Cu o imprimanta de etichete de volume mici sau industriala daca e cazul, care are conectivitate avansata de retea si securitate si care se imbina perfect cu solutiile RFID, veti beneficia de performanta, fiabilitate si imprimare neintrerupta.
  4. Va puteti testa designul. Gasirea designului perfect al etichetelor implica o multime de testari si reproiectare. Din pacate, poate fi destul de costisitor si consumator de timp. Cu propriile dvs. sisteme de etichetare, sunteti liber sa imprimati si sa testati cate designuri, machete si dimensiuni doriti. 
  5. Respectati noi cerinte de etichetare. Exista intotdeauna cerinte noi pentru etichetarea produselor in UE. Etichetele pentru anumite aplicatii sau produse trebuie sa indeplineasca anumite standarde. Cu o imprimanta interna de etichete, sunteti mai flexibili si mai rentabili la noile cerinte.

Exista multe optiuni de imprimante etichete disponibile, adaptate cerintelor specifice industriei si interfetelor software. In acest fel, puteti fi siguri ca etichetati in conformitate cu reglementarile specifice, beneficiind in acelasi timp de toate avantajele imprimarii la cerere.