De ce să apelăm la servicii de contabilitate online?

De ce să apelăm la servicii de contabilitate online?

Contabilitate online

În ultimii ani majoritatea magazinelor care își desfășoară activitate offline au decis să își deschidă și un magazin online. De ce?

Deoarece tot mai multă lume accesează internetul, numărul de site-uri a crescut considerabil în ultima perioadă. Lucru care nu este neapărat rău, din contră, internetul a oferit ocazia mai multe persoane să devină antreprenori, să își deschidă propria afacere, fie că vorbim de un magazin online, site de prezentare sau blog.

Indiferent de activitatea pe care o ai în mediul online, dacă încasezi bani pentru serviciile oferite înseamnă că ești antreprenor, ceea ce înseamnă că ai venit și trebuie să plătești taxe la stat.

Este bine cunoscut faptul că, contabilitatea este destul de grea și nu se descurcă foarte multă lume la acest capitol. Deși, au existat persoane care au încercat să își țină ei contabilitatea firmei, au renunțat în cel mai scurt timp posibil deoarece este foarte greu, mai ales dacă nu ai cunoștințe în domeniu.

În cazul acesta, ce rămâne de făcut? Este foarte simplu, apelezi la serviciile oferite de contabilitate București și lași experți în domeniu să se ocupe de calcule, hârtii, și toate cele.

Contabilitate online – avantaje

Sincer să fiu, nici nu știam că există contabilitate online până când nu am avut nevoie de ajutorul lor. Mai exact, cine are PFA știe că la sfârșit de an trebuie depuse anumite declarați la Anaf și trebuie să calculezi exact ce venit ai încasat în anul respectiv după care să plătești taxe la stat.

Ei bine când a venit vorba să depun declarația am întâmpinat foarte multe probleme. După cum spuneam mai sus, este foarte greu mai ales dacă nu ai cunoștințe în domeniu.

Ce am făcut? Am apelat la serviciile oferite de un contabil în mediul online și s-a ocupat el de tot. A calculat tot ce era de calculat, și în plus mi-a depus el declarația la Anaf. Foarte simplu, iar eu am stat fără griji.

Diferența dintre contabilitatea online și cea clasicăContabilitate online - avantaje

Când vine vorba de contabilitate magazin online aici lucrurile sunt puțin mai complicate. Spun asta deoarece aici trebuie să fie cineva în permanență pentru a ține evidența clienților și pentru a organiza toate actele necesare, pentru a le găsi cu ușurință la nevoie.

Gândește-te puțin câte produse se vând zilnic în mediul online, banii intrați în firmă trebuie declarați pentru a fi o afacere legală în mediul online. Și cine este mai potrivit să calculeze banii decât un contabil.

Au trecut zilele când trebuia să cauți un contabil la tine în oraș pentru a se ocupa de afacerea ta. Acum lucrurile sunt mult mai simple, există contabil online.

Serviciile oferite de firma de contabilitate Keez pentru compania ta sunt următoarele: întocmire contabilitate financiară, depunere declarații taxe și impozite, întocmire jurnal de TVA și balanță, realizare bilanț, întocmire registre contabile obligatorii, realizare documente salarizare&ITM.

Cum funcționează serviciile de contabilitate online?

Încarci actele pe platforma online iar experții le procesează în termen de 24 de ore. Un foarte mare avantaj este faptul că firma Keez oferă suport și consultanță personalizată special pentru nevoile tale.

În plus dacă instalezi aplicația Keez poți vizualiza documentele importante pentru magazinul tău online, poți verifica la orice oră dacă s-au depus toate declarațiile necesare, dacă s-au efectuat toate încasările, dacă s-au plătit toate facturile.

Dacă ți-am stârnit interesul te invit să accesezi site-ul Keez.ro și înscrie-te și tu printre primii antreprenori care fac pasul către tehnologie pentru un business mai performant.