Vrei să vinzi produse în mediul online? Înseamnă că ai nevoie de o firmă de curierat care să asigure și transport internațional

Afacere profitabilă în mediul online

Afacere profitabilă în mediul online

Vrei să-ți deschizi o afacere în mediul online dar nu știi exact pe ce domeniu să te axezi? Află că magazinele online merg foarte bine și se bucură de un real succes.

Datorită tehnologiei de care dispunem tot mai multe persoane decid să devină antreprenori. Dacă ai o idee bună de afacere, ești implicat și dispui și de o sumă considerabilă de bani pe care îți dorești să o investești în afacerea ta, sfatul meu este să nu mai pierzi timpul.

Probabil te întrebi acum, dar odată ce am magazinul online cum ajung produsele la clienți? Ei bine, cu ajutorul unei firme care oferă servicii logistica UK produsele ajung la destinatar foarte simplu și mai ales în cel mai scurt timp posibil.

Mai exista firmă de curierat serioasă?

Răspunsul este că da, trebuie doar să o cauți pe cea potrivită pentru afacerea ta. Sfatul meu este să nu trimiți în fiecare zi pachete cu diferite firme de curierat, ci să faci contract doar cu una.

Am și o recomandare pentru tine, și anume Grupul Eastlines. Iată câteva motive pentru care le recomand serviciile.

   – Experiență în domeniu

Ce poate fi mai plăcut decât să lucrezi deja cu o firmă care are deja experiență în domeniu. Grupul UK Logistic SR își desfășoară activitatea de mai bine de 12 ani.

   – Transport internațional

firma de curierat

De ce să-ți desfășori activitatea în România când poți să avansezi. Dacă vrei să-ți vinzi produsele în Marea Britanie sau în alte țări din Europa, firma UK Logistic SRL este partenerul de care ai nevoie pentru ca afacerea ta să prospere.

Firma UK Logistic SRL oferă următoarele servicii:

  • transport rutier internațional în sistem de grupaj sau paletizat, în capacități nelimitate;
  • distribuție către punctele de vânzare sau partenerii externi, chiar în sistem Express sau SameDay;
  • servicii de e-fulfilment din centrul lor propriu de la Londra, croite pe nevoile și specificațiile tale;
  •  livrări la domiciliul clienților tăi, la prețuri imbatabile, oriunde în Marea Britanie dar și întreaga Europă prin DHL, TNT, DPD, Hermes, UKMail, DX Secure, DX Freight și alții;
  • asistență logistică, depozitare a stocului, procesare retururi și reambalare;
  • integrare API și automatizări pentru eficiența procesării comenzilor;

   – Sunt români

Dacă noi românii nu se ajutăm între noi și nu ne susținem afacerile, atunci cine să o facă? Nu trebuie să vorbești engleză sau altă limbă străină pentru a vinde produse în străinătate.

   – Abonamente lunare

Prețurile sunt create în funcție de nevoile tale logistice. La unele abonamente, prima lună este gratis. Super avantajos!

   – Contract

După cum menționam mai sus, lucrează cu firmă de curierat care oferă contract. Experții noștri români oferă contract pentru toate serviciile oferite.

Cu ajutorul firmei UK Logistic SRL poți trimite produse mult mai ușor către clienții din toată Europa. Sună acum la numărul de telefon +44 20 8088 0986 și cere o ofertă de preț adaptată nevoilor tale.