Devino expert in agricultura cu Regal Fermierul

RegalFermierul.ro

Te-ai gandit sa pornesti o afacere pe cont propriu, dar nu stii in ce domeniu sa activezi? Iti doresti o recomandare? Atunci ce-ar fi sa te apuce de agricultura! Daca ai o portiune de teren si vrei sa o valorifici, atunci poti porni pe acest drum!

Agricultura este stiinta care se ocupa cu procesul producerii de hrana vegetala si animala, fibre, respectiv diverse materiale utile prin cultivarea sistematica a anumitor plante si cresterea animalelor. 

Agricultura cuprinde urmatoarele ramuri:

 • Acvacultura, care se ocupa cu cresterea plantelor si a animalelor care traiesc in apa, in special in mari si oceane;
 • Agrofitotehnia, care se ocupa de cultura plantelor de camp, a plantelor furajere si a plantelor tehnice;
 • Apicultura, domeniu care se ocupa cu cresterea albinelor pentru obtinerea de miere si ceara, avand si importantul rol de polenizare a plantelor aflate in zona de crestere a albinelor;
 • Avicultura, domeniu al agriculturii care se ocupa cu cresterea pasarilor;
 • Horticultura, care se ocupa cu selectionarea si cresterea legumelor, pomilor fructiferi, viei, arbustilor fructiferi si decorativi, florilor, plantelor ornamentale, plantelor tropicale si a plantelor de sera;
 • Moluscocultura, care se ocupa de cresterea molustelor, atat terestre, asa cum sunt melcii comestibili, dar si a molustelor acvatice, asa cum ar fi scoicile;
 • Piscicultura, care se ocupa de cresterea pestilor in diferite conditii, dar si in sistem industrial;
 • Sericicultura, care se ocupa de cresterea viermilor de matase;
 • Silvicultura, care se ocupa cu studiul, cresterea, exploatarea si protejarea arborilor ce formeaza padurile, controlul si protectia faunei si florei din paduri;
 • Zootehnia, domeniu care se ocupa de cresterea animalelor domestice, mai exact a mamiferelor de uscat domesticite, in scopul obtinerii de lapte, carne, lana si piei sau blanuri.

Daca va orientati catre domeniul horticulturii, in special catre legumicultura, puteti apela cu cea mai mare incredere la serviciile celor de la RegalFermierul.ro, o companie tanara cu produse si accesorii pentru solarii, gradini si ferme. Aici vei gasi o gama larga de produse facute pentru a te ajuta sa iti realizezi propria sera de legume. Produsele lor sunt ideale pentru ingrijirea plantelor, dezvoltarea si intretinerea recoltelor.

In aceasta perioada, au promotie la categoria de folii de mulcire, pe care o puteti descoperi accesand urmatorul link: https://www.regalfermierul.ro/folie-profesionala-solarii/folie-mulcire.

Domeniul agricol este intr-o continua schimbare si dezvoltare, iar cosumatorii au alte preferinte, de la an la an, iar cei de la Regal Fermierul, impreuna cu partenerii lor, sunt la curent cu cererile acestora. 

Faptul ca provin din randul legumicultorilor ii ajuta sa inteleaga mai bine nevoile lor, si vin in intampinarea acestora cu produse diverse, cu o calitate superioara si poate cel mai important aspect, la preturi cat mai accesibile si corecte, precum si consultanta de specialitate care sa-i ajute in organizarea si alegerea celor mai bune solutii pentru a produce legume, intr-un mod productiv si competitiv.

Agricultura este una dintre cele mai vechi ocupatii ale omenirii, fiind legata de viata sedentara, de cand oamenii, din nomazi (can se axau doar pe vanatoare, pescuit si culegerea produselor vegetale), au devenit cultivatori de plante si crescatori de animale.

Asadar, se subintelege faptul ca este un domeniu nemuritor, care este intr-o continua schimbare si evolutie. Deci daca vrei sa te apuci de o afacere in acest domeniu, sansele de reusita sunt foarte, foarte mari!

RegalFermierul.ro este ajutorul tau de nadejde in lupta cu daunatorii din solarii si nu numai, este cel care iti recomanda utilajele de care ai nevoie pentru a sustine si intretine recolta, este consultantul tau atunci cand ai nevoie de suport, este cel care rapid si fara costuri iti spune ce si cum sa faci ca sa ai gradina mult visata. Suna mai mult decat rentabil, nu-i asa? Atunci nu mai sta pe ganduri si contacteaza-i chiar azi, fie pentru consultanta, fie pentru a comanda produsele dorite, de pe site-ul lor!

Regal Fermierul crede in produsele de calitate si de aceea lucreaza doar cu producatori consacrati, cu distribuitori nationali autorizati de producatorii internationali, cu istoric in folosirea produselor pe teritoriul Romaniei.

Gama lor completa de produse cuprinde:

 • Folii profesionale pentru solarii;
 • Seminte si legume;
 • Sisteme si accesorii de irigatii;
 • Pesticide;
 • Echipamente pentru sere si solarii;
 • Ingrasaminte;
 • Ghivece, tavi si alveole.
 • Substraturi si turba;
 • Cazi pentru butoaie de vin si apa;
 • Utilaje agricole.

Pentru a le descoperi pe fiecare in parte, trebuie neaparat sa le vizitati site-ul. 

Daca vreti sa va mearga afacerea brici, trebuie sa tineti cont de toate aspectele, care stau la baza functionarii acesteia. De asemenea, puteti sa va imbogatiti cunostintele din domeniu, apeland la lectura de specialitate. Astfel, puteti pune in practica tot ceea ce cititi, capatand astfel mult mai multa experienta. Puteti opta pentru carti de la autori romani, dar si de la autori straini, in cazul in care va doriti diversitate in acest sens.