Filmul nuntii voastre poate fi realizat de cel mai bun videograf nunta al momentului

videograf nunta Brasov

Cand vad un film in care oamenii care se iubesc fac nunta, imi iau o doza de optimism pentru intreaga zi. Nimic nu este mai frumos ca unirea a doi oameni care se iubesc sincer.

Parteneriatul lor este facut public, fiindca sunt patrunsi de importanta momentului si a juramantului. In jurul lor, numai zambete si flori de incurajare, fiindca ii asteapta un drum greu. Nu este usor sa mentii o casnicie bazata pe prietenie, iubire si respect!

Este dificil ca fiecare sa renunte la tabieturile lui de dragul celuilalt, sa fie atent la ce il deranjeaza pe partenerul sau de viata si sa renunte la acel obicei.

Toate acestea nu apar in materialul video si nici in pozele de la nunta.

Acolo este surprinsa fericirea deplina a momentului, fiindca pentru fiecare persoana in parte, intemeierea unei familii este lucrul cel mai important din lume.

Nunta trece la fel de repede ca o zi de sarbatoare. Dureaza mai mult pregatirile dinaintea ei: gasirea hainelor, stabilirea datei si orei cu preotul, inchirierea restaurantului, stabilirea meniului, programarea formatiei si a solistilor, aranjamentele florale.

Fiindca a venit vorba de flori, mirii ar trebui sa stie ca in 2020 aranjamentele din flori naturale sunt inlocuite cu ursuletii din flori de spuma, adevarate opera de arta, care pot fi daruiti mamelor mirilor sau nasei.

Daca momentele de pregatire intensa a nuntii nu pot fi surprinse in poze sau in materiale video, cele din cadrul ceremoniei sunt transformate in filmul nuntii voastre de videograf nunta Brasov Cotea Razvan.

Materialele video sunt superioare pozelor, fiindca:

-surprind miscarea spre deosebire de poze, unde miscarea compromite totul.

O persoana in miscare este mai frumoasa decat una imobila, fiindca se surpirnde naturaletea acesteia. Pentru multi este greu sa stea nemiscati, sa nu clipeasca, cu numai sa zambeasca.

-poza este mult mai pretentioasa, fiindca in afara de felul in care pozeaza modelele este foarte important unghiul din care se face poza, felul in care pica lumina.

-materialele video surprind gesturile tandre: un sarut, o imbratisare, dar si elementele naturii care participa la nunta. Apa lacului, vantul care mangaie frunzele, florile care isi pleaca frumusetea in fata soarelui sunt imagini care numai in materialele video pot fi surprinse.

-vizionarea unor scene de la nunta echivaleaza cu retrairea evenimentului respectiv cu aceeasi emotie peste ani si ani.

In plus, filmuletul poate fi vizionat de pe orice dispozitiv, mai ales ca Razvan Cotea trimite materialele mirilor si online si pe USB.

Profesionistul de nota 10 prezentat mai sus, le ofera mirilor libertatea de a lege locul in care doresc sa fie realizat materialul video.

Acest detaliu se stabileste la prima intalnire, moment in care clientii pot vedea materiale realizate la alte nunti sa isi dea seama de potentialul videografului pe care l-au ales.

Cele mai frumoase momente ale nuntii Ioanei cu Robert debuteaza cu imaginea vie a flacarilor din semineu. Simbolistica este bogata in materialele maestrului. In spatele focului intens si stralucitor poate sta flacara iubirii care contopeste lemnele sau caldura caminului pe care trebuie sa o intretina cei doi cu iubirea lor.

Din interiorul cabanei Razvan trece direct la cadrul exterior surpinzand peisajul montan edenic, iar mirii tinandu-se de mana si mergand cu spatele catre camera si cu fata catre soare. Lumea nu ii inconjoara, ceea ce demonstreaza ca drumul in viata de familie se face in doi, celelalte prezente trebuie sa fie pasagere.

Ea este o mireasa tanara, eleganta si frumoasa la superlativ. In loc de voal, poarta o cununita din flori de camp si buchetul este din flori de camp.

In apropierea lor paste linistit un cal, gata sa plece cu caruta acolo unde doreste stapanul.

Domneste atata liniste in jur, incat cei doi traiesc din plin momentul! Parca in loc de aerul curat isi umplu plamanii cu liniste.

Povestea este spusa din perspectiva subiectiva, fiindca ordinea cronologica a evenimentelor nu este respectata in mod strict.

Prin tehnica flash-back-ului, Ioana isi admira rochia de mireasa si o mangaie delicat. Stie ca ea ii va aduce implinirea si o va trece in randul sotiilor si mai tarziu in randul mamelor.

Dar si mirele este patruns intens de momentul pregatirii pentru ceremonie. Degetele sale barbatesti iau cu grija sacoul si camasa de pe umeras, apoi verifica din priviri ca verighetele sa fie la locul lor, se imbraca si cum sta cu spatele mandru de tinuta sa, ea coboara si il cuprinde cu maini gingase de umeri.

In vale se vede Biserica, locul in care vor primi taina cununiei.

Domnisoarele de onoare sunt rapitor de frumoase, fratii de ginere aratosi, dar toti pastreaza atmosfera care se impune la asemenea ceremonii.

Semnul crucii, cununiile, lumina lumanarii albe sunt vii fiindca nu sunt surprinse intr-o poza, ci intr-un material video ce are suflet.

El o priveste cat este de frumosa cu cununa pe cap, in timp ce nasul le tine copilasul in brate si impreuna cu preotul incep dansul cununiei.