Esti antreprenor? Iata cum poti beneficia de servicii de contabilitate online si instrumente de management operational!

Daca te numeri printre antreprenorii care detin un IMM, un PFA sau un start-up si intampini dificultati ce tin de contabilitatea companiei tale, vei fi bucuros sa afli ca exista Keez.ro. Aceasta este prima companie din Romania care imbina contabilitatea online, managementul operational si tehnologia intr-o platforma multifunctionala de ultima generatie! Cu ajutorul functionalitatilor de top, antreprenorii pot face economie de energie si de timp, concentrandu-se pe sarcinile specifice rolului lor.

Astfel, prin utilizarea Keez.ro, antreprenorii nu mai sunt dependenti de un contabil, scapand de nevoia de a se intalni luna de luna cu acesta pentru a-i inmana o “sacosa” de documente. Keez.ro devine “biroul digital” de care aveai nevoie, preluand toate operatiunile consumatoare de timp si resurse importante, tinand corect contabilitatea, depunand declaratiile obligatorii la ANAF si oferind in orice moment consultanta de specialitate.

Prin folosirea platformei Keez.ro vei putea astfel sa deblochezi resursele utilizate pentru a tine “contabilitatea dubla”. Altfel spus, nu va mai trebui sa tii in paralel cu contabilul tau evidenta, nemaifiind nevoie sa-l verifici sau sa fii dependent de el. In plus, vei obtine in timp util toate informatiile de care ai nevoie, nu doar la sfarsitul lunii, atunci cand primesti declaratiile de la o firma de contabilitate clasica.

Cum functioneaza mai exact platforma de contabilitate online Keez.ro?

Este foarte simplu: Tot ce trebuie sa faci este sa pozezi documentele si sa le incarci in platforma online, urmand ca specialistii Keez sa preia aceasta sarcina. Iata cateva dintre functionalitatile de baza ale platformei:

Servicii de contabilitate

Pana de curand, contabilitatea din Romania ramasese blocata in trecut: antreprenorii, in loc sa se ocupe efectiv de afacerea lor, strangeau toate facturile si chitantele, pe care apoi le predau in format fizic contabilului, urmand ca in data de 25 ale urmatoarei luni sa primeasca inapoi declaratiile pentru ANAF, acest decalaj ducand de multe ori la imposibilitatea de a lua in timp util masurile necesare din punct de vedere managerial.

Din aceste motive, aparitia unei astfel de platforme a fost mai mult decat binevenita. Keez.ro aduce contabilitatea online in secolul XXI, imbinand tehnologia cu experienta specialistilor, care au un know-how solid in materie de contabilitate online.

Servicii de salarizare

Pe langa serviciile de contabilitate online oferite de Keez.ro, aceasta platforma pune la dispozitie si instrumente pentru salarizare, cu ajutorul carora vei putea sa:

– Administrezi salariatii.

– Intocmesti contracte de munca.

– Emiti acte aditionale, adeverinte, pontaje si bonusuri.

Astfel, Keez.ro vine in ajutorul antreprenorilor cu solutii complete pentru salarizare, in conformitate cu legislatia curenta in vigoare. Experienta notabila a specialistilor isi va spune cuvantul cand vine vorba de calculul salariilor, avand la dispozitie o platforma intuitiva si adaptata schimbarilor de lege, dar si a specificului clientilor.

Suport pentru infiintare firma

Ai de gand sa lansezi un start-up, insa nu stii cum sa te descurci cu toate cozile si birocratia de la Registrul Comertului? Apeleaza la Keez.ro si iti vei infiinta o firma in cel mai scurt timp!

Platforma Keez.ro sustine antreprenorii aflati la inceput de drum, venind cu solutii complete ce fac ca tot procesul complicat de infiintare a unei firme noi sa devina o formalitate simpla. Pentru a-si desfasura activitatea intr-un mod optim, antreprenorii au nevoie de tot suportul necesar. De aceea, Keez.ro iti vine in ajutor, transformand tot acest proces intr-unul simplu si eficient, pentru ca tu sa te poti concentra pe aspectele cu adevarat importante ce tin de lansarea unei afaceri!

Mai mult, daca folosesti Keez.ro, te vei bucura si de urmatoarele avantaje:

Acces online la toate documentele ce tin de business-ul tau, de oriunde si oricand!

  • Procesare rapida a documentelor (chitante, facturi, etc), care pot fi incarcate pe site oricand doresti, prin intermediul aplicatiei dedicate.
  • Rapoarte optime ce pot fi consultate rapid, avand astfel la orice ora doresti o privire de ansamblu asupra performantelor afacerii tale.
  • Posibilitatea de a emite facturi, oriunde si oricand.
  • Formulare si modele necesare pentru desfasurarea business-ului in conditii optime, descarcabile acum direct de pe platforma.
  • Procese verificate Big4 – Astfel, documentele tale vor fi supra-verificate de catre un specialist de competenta internationala.
  • Securitatea datelor – asigurata de algoritmii avansati de criptare de la Microsoft Azure.