Iata ce trebuie sa stii cand te hotarasti sa achizitionezi un vestiar metalic!

vestiar metalic

Toate persoanele care detin o companie sau o agentie isi doresc ca angajatii lor sa aiba parte de confort si sa isi desfasoare activitatea intr-un mod cat mai productiv. De aceea, acest aspect devine foarte important in multe domenii de activitate, iar un vestiar metalic este esential, mai ales pentru angajatii care sunt nevoiti sa se schimbe in haine specifice de lucru.

Totodata, este foarte util si persoanelor care sunt nevoite sa depoziteze diverse obiecte de valoare pe o anumita perioada de timp. Aceste piese de mobilier se regasesc in sediile firmelor si companiilor de pretutindeni.

Daca vrei sa achizitionezi unul sau mai multe vestiare metalice, acest articol te va convinge sa faci acest pas. Iata care sunt caracteristicile de care trebuie sa tii cont:

Tipul de incuietoare

Sistemul de inchidere contribuie foarte mult la cresterea sigurantei si, implicit, la confortul celui care il foloseste. Asadar, un sistem de inchidere pe baza de butuc, de tip cilindru, ofera posibilitatea depozitarii in siguranta a bunurilor de valoare, chiar daca acesta este folosit de mai multe persoane.

Materialul conteaza!

Spre deosebire de vestiarele fabricate din alte materiale, precum plasticul sau lemnul, un vestiar metalic va fi mult mai rezistent la uzura si iti asigura o manevrare completa. De aceea, iti recomandam sa alegi un vestiar metalic fabricat din materiale robuste si rezistente, cum ar fi tabla de otel profilata, cu grosimea de 0,6 mm, fiind securizata extrem de bine.

Alege dimensiunea potrivita spatiului tau si in functie de nevoile tale

In functie de spatiul de care dispui, poti opta pentru un vestiar metalic compact cu 1,2 sau 3 usi, simplu sau cu un perete despartitor, vestiar cusetat sau scolar cu 2, 4, 6 sau8 usi. Exista diferite modele de vestiare metalice, dar alege in functie de nevoile tale. Spre exemplu, pentru haine iti este suficient un model cu 1-2 compartimente (cu despartitor curat/murdar). Insa daca ai nevoie sa depozitezi lucruri de dimensiuni mici iti trebuie un vestiar metalic cu cel putin 4-6 compartimente. Alte variante mai ai: vestiar metalic cusetat, cu bancuta sau vestiar metalic dedicat institutiilor de invatamant.

Dotari suplimentare

Un vestiar metalic reprezinta o investitie pe termen lung si pentru a te folosi cat mai mult timp de acesta, va trebui sa fii atent la urmatoarele detalii:
• sa fie inteligent compartimentat iar designul ergonomic sa nu ocupe mult spatiu;
• alege livrarea vestiarului in stare complet asamblata pentru a evita orice risc de deteriorare daca este montat de un neprofesionist;
• alege un vestiar metalic care are picioare reglabile de aproximativ 15 cm. Astfel, poti evita rugina si deteriorarea acestuia in timp;
• alege modele cu fante de aerisire in acoperis, suport pentru umbrela, raft in partea superioara, bara pentru umerase si alte dotari;
• in caz de nevoie, comanda si polite suplimentare;
• poti opta pentru usi in diverse culori, pentru a fi mai usor de identificat de catre fiecare angajat in parte. Un alt sistem de recunoastere poate fi o clasificare pe categorii, departamente, domenii de activitate;

Pentru a beneficia de cel mai avantajos raport calitate-pret, iti recomandam sa accesezi Viamond.ro, magazinul online de birotica si papetarie numarul 1 in Romania! Aici vei descoperi o gama diversificata de vestiare metalice pe care le poti achizitiona cu plata in rate, fara dobanda!