Idei de marketing gratuite pentru promovare site 2018

Idei de marketing pentru promovare site 2018

Sa raspanditi vorba despre afacerea dumneavoastra reprezinta o modalitate sigura de reusita. Intr-adevar, multe aspecte ale afacerii dumneavoastra pot depinde de aceasta. Si ce este mai bine decat sa veniti cu niste idei de marketing gratuite pentru atragerea de noi clienti.

Per ansamblu, marketingul poate face referire la mai multe lucruri: de la publicitate si relatii publice pana la promotii si vanzari. Cu alte cuvinte, marketingul este un proces in care afacerea dumneavoastra este introdusa si promovata potentialilor clienti.

Suna minunat dar exista multe modalitati prin care puteti bifa reusite – fiecare avand costuri diferite si cheltuieli asociate. Costul publicitatii traditionale intr-un ziar sau la TV s-ar putea sa va solicite foarte mult din punct de vedere financiar.

Din fericire nu toate metodele de marketing sunt costisitoare. Deci, daca bugetul dumneavoastra pentru promovare site este unul limitat sau inexistent, iata cateva idei gratuite de marketing – sau cel putin idei care va pot ajuta sa va cresteti vizibilitatea in spatiul online.

1. Elaborarea unui program de referinta pentru clienti. Potrivit statisticilor 92% dintre consulatori cred in recomandarile prietenilor si ale familiei mai intai de alte forme de publicitate. Incercati sa oferiti clientilor dumneavoastra ceva – un produs gratuit, un serviciu gratuit, reduceri sau o recompensa low-cost – daca va trimit noi clienti. Acest lucru poate fi incredibil de benefic pentru afacerea dumneavoastra.

2. Trimiteti un chestionar clientilor carora le-ai vandut ceva pentru a-i intreba cat au fost de multumiti de alegerea facuta. Aceasta este o modalitate excelenta de promovare site – clientii isi vor aminti de dumneavoastra.

3. Spuneti o poveste. Colectati cifre legate de afacerea dumneavoastra si vedeti daca nu puteti realiza o poveste in jurul acestora – poate aveti peste 1000 de clienti locali sau poate serviciul dumneavoastra are un procentaj mai mare de calitate comparativ cu alte companii similare.

Publicati aceste rezultate online si scoateti-le in evidenta. Oamenii sunt atenti la cifre – sunt usor de digerat. De exemplu: Peste 1000 clienti multumiti lunar.

4. Publicati infografice pentru promovare site. Infograficele sunt instrumente de marketing super-puternice si relativ simplu de realizat. Sunt vizuale si usor de inteles, motiv pentru care multor utilizatori aleg sa le distribuie. Puteti utiliza servicii online integrate in browserul dumneavoastra.

5. Publicati continut distribuit pentru promovare site
Majoritatea utilizatorilor sunt familiarizati cu minunile marketingului de continut social media, dar multe site-uri cum ar fi Facebook si Twitter trebuie platite pentru a atrage mai multi clienti. Puteti continua sa investiti in publicitatea pe aceste site-uri, dar luati in considerare si retelele de distributie alternative.

De exemplu – LinkedIn – este reteaua sociala orientata spre afaceri care adesea este trecuta cu vederea. Dar ea poate avea un impact deosebit asupra cresterii vizibilitatii site-ului dumneavoastra. Prin aderarea la grupuri profesionale, participarea la conversatiile din anumite domenii si distribuirea propriului continut, puteti ajunge la tipul de audienta potrivit care sa va stimuleze afacerea.

SEOAgency este formata din experti in promovare site si daca doriti sa mergeti pe calea sigura de a obtine mai mult trafic pe site va invitam sa ne contactati pentru consultanta si oferte avantajoase.

Telefon: 0729 55 37 91
Website: www.seoagency.ro
Facebook: SEOAgency