Reparatii sisteme de navigatie BMW: Reparatii Navigatii Auto Bucuresti

Autoturismele BMW vin din fabrica cu mai multe tipuri de navigatie. Iata cateva din cele mai cunoscute: BMW iDrive CCC, CIC, NBT. Datorita expertizei si experientei noi putem repara orice tip de sistem de navigatie prezent pe BMW. Mai mult, pentru fiecare reparatie dam garantie 12 luni (cu exceptia cazului in care sistemul a fost dus in mai multe service-uri si a fost supus mai multor interventii care au esuat).

Cautati Reparatii sisteme de navigatie pentru masini BMW? Noi va putem ajuta. Service-ul se afla in Bucuresti, sectorul 4 si pe langa reparatii sisteme de navigatie BMW ne ocupam cu succes de probleme similare pe urmatoarele tipuri de masini: Volkswagen, Mercedes Benz, Audi, Lexus, Land Rover, Porsche, Maserati, Jaguar.

Sistemele de navigatie incorporate sunt mai eficiente decat cele portabile. Insusi BMW recomanda clientilor sa achizitioneze masinile cu sistem de navigatie incorporat. De fapt BMW acorda o atentie deosebita conceperii, modernizarii si actualizarii softurilor instalate.

Conform BMW sistemele de navigatie de pe bord cum ar fi iDrive sunt instalate in timpul procesului de fabricatie. Insa unii soferi prefera sa achizitioneze echipamente portabile pe care sa le poata muta de la o masina la alta.

La fel ca iDrive, aceste dispozitive portabile cu GPS ofera asistenta pentru navigatie. Dar comparatia se cam termina aici. Asta petnru ca iDrive vine la pachet cu un set de functii performante, ofera niveluri mai mari de fiabilitate, confort si performanta.

Sistemele de navigatie BMW (gen iDrive) ofera:

– valoare mai mare – masinile cu sistem de navigatie incorporat in bord sunt cele mai ravnite printre iubitorii de masini BMW
– Integrare – cu iDrive, toate componentele principale ale bordului masinii (CD, multumedia, Radio, Telefon, Navigare, Contacte, Asistent BMW, Informatii despre masina si setari) sunt integrate intr-un singur controler.

– Mai multe caracteristici: Cele mai multe dispozitive de navigatie auto portabile furnizeaza doar navigatie. In schimb mai multe modele de masini BMW cu sistemele de navigatie pot face si alte lucruri – de exemplu sa redea DVD-uri sau sa se conecteze la Radio HD, iPod sau player MP3. In plus, monitorul de pe bord ofera o vizibilitate rapida superioara ecranelor mici disponibile pe sistemele de navigatie portabile.

– Antena externa. Sistemele de navigatie integrate in bordul masinii au o antena externa, ceea ce inseamna ca furnizeaza cel mai puternic semnal satelic posibil.

– Informatii privind traficul in timp real. Unele sisteme de navigatie BMW ofera informatii privind traficul in timp real, astfel incat soferii pot sa evite drumurile aglomerate.

Acestea sunt doar cateva avantaje ale sistemelor de navigatie incorporate BMW. Chiar daca sunt foarte fiabile se intampla ca la un moment dat ele sa intampine probleme. Mai exact se poate sa observati ca sistemul functioneaza doar la pornire dupa care moare. Alteori observati ca sistemul de navigatie este activ doar un anumite situatii – in zilele reci sau in zilele fierbinti de primavara, dintr-o data, aparent fara motiv, sistemul devine inutilizabil. In toate acestea cazuri, dar si in orice alte situatii atunci cand intampinati neplaceri cu sistemele de navigatie built-in ale BMW veti gasi solutionare intr-un service.

Noi efectuam astfel de reparatii si va asteptam sa descoperim impreuna cea mai accesibila metoda de service.

Telefon: 0786 191 728
Website: http://reparatiinavigatiiauto.ro/
Adresa: Sector 4, Calea Vacaresti, Nr. 278