Lasa curatarea canapelelor pe mainile expertilor

curatarea canapelelor

Canapelele si piesele de mobilier sunt foarte pretentioase, mai ales atunci cand vorbim despre curatarea acestora. Majoritatea sunt realizate din materiale care se pateaza foarte usor si care cu timpul devin un loc specific prafului si acarienilor. Totodata, daca igienizarea nu este realizata constant, capata un miros neplacut. Insa, la ora actuala pe piata exista numeroase solutii speciale pentru ingrijirea suprafetelor si mai ales a canapelelor. Insa, la fel de numeroae sunt si trucurile cu ajutorul carora veti putea scapa de aceste mici neplaceri si care va vor asigura un mobilier curat si frumos mirositor. 

Tipuri de tesaturi 

Asa cum am mentionat si in randurile de mai sus fiecare solutie de curatarea este destinata unui tip anume de tasatura, iar fiecare material necesita un tratament special de curatare si ingrijire. Este recomandat sa optati pentur solutii ecologice, deoarece va sigura o curatare in profunzime si cel mai important va protejeaza sanatatea atat a dumneavoastra, cat si a intregii familii. 

Catifeaua este unul materialele care se curata foarte greu si peste care praful se asterne cu o mare usurinta. In cazul in care nu se folosesc solutii ecologice speciale de curatare a catifelei, sansele ca materialul sa ramana patat sunt foarte mari fapt pentru care, este absolut necesar sa apelati la o firma de curatenie. Dust Busters este o firma de curatenie din Bucuresti, specializata in acest domeniu, care ofera servicii calitative, la preturi imbatabile.

Fiecare proces de curatare a pieselor de mobilier se realizeaza cu ajutorul unor produse ecologice, profesionale de curatenie si indepartare a petelor dificile. In ceea ce priveste materialele pretentioase, Dust Busters apeleaza la procesul de curatare prin injectie / extractie, in special pentru canapelele textile. De asemenea, echipamentele profesionale si moderne permite indepartarea oricarei urme de murdarie si a oricaror pete, atsfel incat aveti siguranta si certitudinea ca mobilierul dumneavoastra va arata ca noi. 

Mai mult decat atat Dust Busters ofera aceste servicii de curatenie la domiciliul dumneavoastra, astfel incat daca aveti de facut o curatenie in apartament, sau de igienizat complet o capanea, puteti apela la ajutorul nostru, fara a fi necesar sa va deplasati la sediul firmei noastre din Bucuresti. De altfel, suntem printre primele firme de curatenie, care ofera posibilitatea ca beneficiarul sa supravegheze live intreg porcesul de curatenie realizat de catre agentii nostri, iar in termen de 7 zile au dreptul de a cere inregistrarile. Fiecare proces curatenie la domiciliu din Bucuresti pe care Dust Busters o ofera este sumarizat in cadrul a doua pachete, intitulate pachet bronze si pachet platinum, fiecare disponibile la preturi imbatabile. 

De asemenea, in cazul in care in urma procesului de curatenie s-au semnalat pagube materiale, Dust Busters, detine o polita de 10.000 de euro pentru bunurile deteriorate ca urma a curateniei. Alege serviciile de curatenie din Bucuresti pe care compania Dust Busters le ofera si bucura-te de un loc curat si de timpul pretios pe care il petreci alaturi de familia ta. Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon afisat pe site-ul nostru www.dustbusters.ro