Seni scutece adulti pentru persoane cu dizabilitati si pacienti imobilizati la pat

Evident, nevoile naturale ale pacientului culcat trebuie sa fie intr-un fel gestionate si, datorita progresului, diverse produse de igiena ofera un ajutor de nepretuit in acest sens. Exista o multime de producatori de scutece pentru adulti, asadar, trebuie sa stii ce sa alegi si ce subtilitati exista. Evident, nevoile naturale ale pacientului culcat trebuie sa fie gestionate intr-un anumit fel, iar diversele produse de igiena ofera asistenta nepretuita in acest sens.

Exista o multime de producatori de scutece pentru adulti, si ar trebui sa stii ce sa alegi si care sunt caracteristicile lor. Cele mai accesibile scutece pentru adultii cu dizabilitati sunt cele de la producatorul Seni. Aceste absorbante pentru adulti sunt unele dintre cele mai bune.

Principala lor caracteristica este ca lasa corpul sa respire, si de aceea nu pot provoca probleme ale pielii – dermatita, eruptii cutanate. Velcro este, de asemenea, de calitate, deoarece daca este dezlipit, se poate fixa din nou.

Scutece Seni

Modelele de scutece Seni sunt in general de buna calitate, deoarece nu lasa ca urina sa treaca de bariera. Sunt produse in dimensiuni de la Extra Small (circumferinta taliei 40-60 cm) la Extra Large (circumferinta taliei 130-170 cm), iar toate dimensiunile, si sunt disponibile in pachete economice. Aceste scutece sunt respirabile, si cu o ingrijire corespunzatoare, pielea bolnavului nu se va freca sub ele.

Au un strat dublu super absorbant antibacterian. Stratul hidrofob respirabil reduce riscul aparitiei eruptiilor cutanate si a plagilor sub presiune. Sinele laterale protejeaza impotriva scurgerilor de fluide. De asemenea, lipsa elementelor de latex reduce riscul de reactii alergice, iar sistemul special Odor Stop neutralizeaza mirosurile neplacute. Scutecele Seni au indicator de umiditate, talie elastica in fata si in spate, elemente de fixare Velcro si ofera o utilizare confortabila.

Seni scutece adulti

Practica arata ca cele mai importante avantaje ale gamei Seni scutece adulti sunt absorbtia si impermeabilitatea lor. Datorita acestor parametri, scutecele Seni pentru adulti  sunt lideri. Cei care au folosit sau utilizeaza in continuare Seni scutece adulti, stiu ca acest tip de absorbant absoarbe foarte mult lichid, chiar daca pacientul se afla intr-o pozitie pe o parte sau se intoarce. Velcro este facut astfel incat scutecul sa poata fi detasat si sigilat din nou, deoarece uneori acest lucru este necesar.

Scutecele in sine sunt pline nu numai in centru, ci, de asemenea, pe partile laterale au un strat absorbant, astfel incat pacientul poate sta pe orice parte mult timp si nimic nu se va scurge. Sunt respirabile insa mirosul este mentinut in interior. Seni scutece pentru adulti sunt bune pentru nevoile  pacientilor cu deficiente, operati, imobilizati la pat si le poti cumpara  din magazinul online grupdzc.ro, la un pret foarte decent.

Caracteristicile absorbante ridicate, un sistem bine gandit de bare de protectie in interiorul scutecelor care previn scurgerile pe partile laterale, elementele de fixare Velcro reutilizabile si materialele respirabile, fac din Seni scutece adulti, unele dintre cele mai bune. Forma anatomica, marginile moi, cu parti elastice, cu adaugarea de lycra in zona taliei, asigura o etansare excelenta impotriva scurgerilor.