Lista magazinelor de încredere participante la Black Friday 2017

Lista magazine participante Black Friday 2017

Pe data de 17 noiembrie, magazinele online vor da startul Black Friday, perioada în care reducerile vor fi în marea lor majoritate între 20% și 80%. Evident, vor fi și escrocherii, tipic românești, magazine care au crescut deja prețurile înainte de Black Friday pentru a avea de unde reduce și a ieși pe plus, cu un volum foarte mare de marfă vândută.

Important este că unele reduceri vor fi pe bune, iar mai jos voi pune la dispoziție o listă cu magazine serioase de unde puteți alege ce doriți să cumpărați. Aceste magazine sunt serioase din punctul meu de vedere, dar și al multora, dar până la urmă decizia finală vă aparține, dacă oferiți sau nu încredere acestor magazine din listă.

Cel.ro este unul dintre cele mai mari magazine online cu unele dintre cele mai bune prețuri.

CitGrup oferă reduceri de până la 80% pentru o gamă variată de PC-uri, laptopuri, produse second hand dar și refurbished. Este unul dintre cele mai serioase magazine online de IT&C.

PCGarage este cel mai mare magazin online de produse IT&C, în special produse de gaming, iar pentru o extrareducere puteți folosi următorul cod de reducere TUZQ64NY

eMag este cel mai mare magazin online din România, care integrează și un marketplace, uneori eMag mai face și “greșeli” de marketing, când vinde produse de top, la prețuri de nimic, dar important este ca le și livrează pe majoritatea.

SmartProtection este un magazin online care are în ofertă o gamă largă de huse pentru smartphone, laptop și tablete, dar și folii de sticlă cu grad militar de rezistență, pentru smartphone, laptop și tablete.

evoMag va oferi reduceri la peste 450 de mi de produse, veți găsi reduceri la produsele Bricolaj, casă și grădinăîngrijire personală și alte câteva categorii. Reducerile vor ajunge până la 80%.

Avon este un magazin online cu produse cosmetice și parfumuri, de rang internațional, care oferă calitate și seriozitate maximă

StarShiners este un magazin online de îmbrăcăminte, cu haine de calitate și de obicei scumpe, dar cu siguranță merită aruncată o privire.

Elefant.ro va oferi reduceri de până la 60% pentru cărți & ebooks, bijuterii și cosmetice

Cam acestea ar fi unele din cele mai mari magazine online, care participă la Black Friday 2017 cu reduceri mari, dar care sunt recunoscute pentru seriozitate.

Vă invit să adăugați și alte magazine pe care le considerați serioase în secțiunea de comentarii, iar în cazul în care aveți probleme, sau luați o țeapă românească, semnalați în comentarii pentru a expune aceste lucruri.

Cumpărături placute!