Modalități de a face casa ta o casă inteligentă în 2021

Tehnologia inteligentă continuă să revoluționeze modul în care trăim, făcându-ne casele mai eficiente, automatizate și convenabile. Prin urmare, a face casa ta o casă inteligentă este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru a îmbunătăți drastic calitatea vieții tale. Gândește-te, majoritatea oamenilor își petrec majoritatea timpului acasă. Prin urmare, implementând treptat dispozitive și soluții inteligente, puteți îmbunătăți drastic multe aspecte ale vieții dvs. de acasă. Prin utilizarea tehnologiei inteligente, puteți automatiza, de asemenea, multe procese în întreaga casă. În plus, casele inteligente sunt mai eficiente din punct de vedere energetic. Acest lucru vă va permite să consumați mai puțină energie electrică economisind bani în anii următori. Mai jos sunt modalități de a crea o casă inteligentă cu Amazon Alexa, Google Home și Apple HomeKit; dar înainte de a citi restul articolului, ce zici de vizitarea https://casino.netbet.ro/ pentru o șansă de a câștiga bani pentru a-ți îmbunătăți casa?

  1. Smart Home Assistant (Smart Speaker)

Primul și cel mai important pas pentru a face casa ta o casă inteligentă este să obții un asistent digital pentru casă inteligentă. Cei mai buni doi asistenți la domiciliu inteligent sunt Amazon Echo (cu Alexa) și Google Nest Audio sub formă de boxe inteligente. Cu toate acestea, asistentul Apple HomePod este, de asemenea, în ascensiune pe piața caselor inteligente, dar de acum ar trebui să luați în considerare în principal Amazon Alexa sau Google Home Assistant, deoarece acestea sunt în prezent mai dezvoltate și au caracteristici generale mai bune.

La baza lor, aceste dispozitive sunt destul de asemănătoare ca funcționalitate. Acestea sunt folosite pentru a controla celelalte dispozitive inteligente din casa ta, pentru a reda muzică, pentru a răspunde la întrebări, pentru cumpărături, pentru a seta memento-uri și multe altele. Cu toate acestea, există câteva diferențe majore pe care ar trebui să le luați în considerare pentru fiecare dintre aceste dispozitive.

  1. Smart HUB

Dacă optați pentru un difuzor inteligent fără un hub încorporat, un Smart HUB este următorul dispozitiv inteligent pe care ar trebui să îl luați în considerare. Acest dispozitiv vă permite să automatizați toate dispozitivele inteligente din casa dvs. Este în esență creierul funcționării dvs. inteligente de acasă. Se conectează la aproape orice tip de dispozitiv de casă inteligent, fie că este vorba de Zigbee sau Zwave pentru a permite automatizarea la domiciliu. Mai important, hub-urile inteligente vă permit să controlați majoritatea dispozitivelor și dispozitivelor inteligente din casa dvs. cu o singură aplicație. Acest lucru face ca administrarea casei tale inteligente să fie mult mai ușoară și mai puțin complicată fără a avea probleme cu mai multe aplicații. Vă recomandăm cel mai recent SmartThings HUB, deoarece conectează și controlează fără fir o gamă largă de dispozitive inteligente compatibile. Deși Hubitat Elevation Home Automation Hub este, de asemenea, o opțiune excelentă.

  1. Iluminare inteligentă (becuri inteligente)

Adăugarea de becuri inteligente la casă este un alt mod excelent de a vă face casa mai inteligentă și viața de acasă mult mai ușoară. Folosind Amazon Echo, Google Home sau aplicația de pe telefonul smartphone, puteți controla toate becurile inteligente din casa dvs. prin control vocal sau prin simpla apăsare a unui buton. De asemenea, puteți controla și avea diferite setări pentru iluminarea fiecărei camere sau puteți aprinde luminile individual. În plus, în funcție de becul inteligent pe care îl achiziționați, puteți lumina o cameră cu orice culoare alegeți, prin iluminare RGB. Aceasta este o modalitate excelentă de a schimba starea de spirit a unei camere în funcție de eveniment sau activitate. Fără a menționa, aceste becuri sunt, de asemenea, eficiente din punct de vedere energetic și durează mult mai mult decât becurile standard. Puteți afla mai multe despre cele mai bune becuri inteligente pentru Alexa aici.

  1. Termostat inteligent

Instalarea unui termostat inteligent este o modalitate excelentă de a automatiza temperatura în toată casa ta. În plus, multe termostate inteligente sunt compatibile atât cu Amazon Echo, cât și cu Google Home sau pot fi controlate prin intermediul aplicațiilor lor de pe dispozitivul dvs. mobil. Vă recomandăm termostatul Nest Learning care învață automat setările dvs. preferate de temperatură sau termostatul EcoBee4 cu senzorii săi care pot fi utilizați pentru a monitoriza temperatura în diferite camere ale casei dvs.

  1. Mufă inteligentă (priză)

Utilizarea mufelor inteligente este o modalitate excelentă de a gestiona aparatele electrice și consumul de energie din casa dvs. Cu mufele inteligente, puteți grupa și programa dispozitivele electrice prin intermediul dispozitivelor smartphone, Amazon Alexa sau Google Assistant. Vă recomandăm mufa inteligentă Wi-Fi EFUN SH330W, deoarece este ieftină, ușor de instalat și funcționează bine cu smartphone-ul dvs., Google Home și Amazon Alexa.

  1. Încuietoare inteligentă a ușii

Înlocuirea încuietorii obișnuite a ușii cu o încuietoare inteligentă pentru ușă este un alt mod excelent de a îmbunătăți securitatea și inteligența casei dvs. Încuietorile inteligente ale ușilor vă vor scuti de dificultatea de a găsi chei lipsă sau uitate. Mai mult decât atât, vă permite să deblocați ușile casei dvs. utilizând o amprentă digitală, introducând un pin special sau utilizând smartphone-ul IOS / Android. Există multe companii care oferă încuietori inteligente pentru uși, cu toate acestea, vă recomandăm August Smart Lock Pro. Această încuietoare are un grad de securitate rezidențială ANSI Grade 1, un sistem de alarmă încorporat cu 3 moduri de alertă și are un design frumos pentru a merge împreună cu celelalte caracteristici uimitoare ale sale.

  1. Jaluzele și nuanțe inteligente

Instalarea jaluzelelor și umbrelor inteligente este o modalitate excelentă de a vă face casa mai sofisticată și mai elegantă. Vă permite să automatizați gestionarea jaluzelelor și umbrelor din casa dvs. prin intermediul robinetului smartphone-ului sau al controlului vocal prin Amazon Alexa sau dispozitivele compatibile cu Google Assistant. Acest lucru vă scutește de supărarea necesității de a vă ridica de fiecare dată când doriți să vă reglați jaluzelele și umbrele. Vă recomandăm să folosiți kitul de automatizare MySmartBlinds pentru a vă transforma legăturile obișnuite în jaluzele inteligente automate.

Transformarea casei tale într-o casă inteligentă nu a fost niciodată mai ușoară, deoarece există o mulțime de dispozitive inteligente disponibile pe piață. Aceste dispozitive inteligente sunt disponibile la diferite puncte de preț, ceea ce face mai ușor să obțineți dispozitivul dvs. inteligent de casă dorit la un preț accesibil. Dispozitivele inteligente vă pot ajuta să vă gestionați casa mai eficient și să economisiți bani pe facturile dvs. la electricitate. Sperăm că veți găsi acest ghid util și noroc în transformarea casei dvs. într-o casă inteligentă!