Package tracking – Află unde este coletul tău

Urmărire colet

Urmărire colet

În perioada pandemiei, din dorinţa de a-şi proteja familia dar și prietenii apropiați, românii au ales să cumpere mai mult online. Ce cumpără oamenii în pandemie? Răspunsul este de toate! Fiecare persoană cumpără ce are nevoie, dar și după posibilități.

Pentru a obține informații despre statusul comenzi, mulți dintre ei folosesc package tracking.

De când am descoperit că pot să urmăresc online unde se află coletul meu am început să cumpăr mai des de la Amazon.

Aici găsesc o mulțime de lucruri faine, la prețuri bune. De multe ori găsesc produse care în România nu sunt disponibile.

5 motive pentru care folosesc package tracking

• Știu când se livrează coletul

Când plasez o comandă online primesc un e-mail în care sunt anunțat că comanda a fost preluată de curier. În e-mail mai primesc și un număr de urmărire colet.

După care accesez site-ul www.ordertracker.com și introduc numărul de urmărire colet pe care l-am primit în e-mail.

Această platformă ne permite să urmărim colete comandate online din peste 200 de țări, livrate de peste 600 de curieri.

• Verific mereu statusul comenzii

Faptul că pot să urmăresc mereu unde se află coletul meu este un mare avantaj pentru mine, mai ales dacă comand din străinătate.

Din nefericire pentru clienți multe colete se pierd pe drum. Prin intermediul acestei platforme pot contacta mult mai repede vânzătorul în cazul în care observ că coletul meu s-a pierdut pe drum.

În mod normal orice comandă online are un interval aproximativ de livrare. Comanda poate ajunge fie mai repede, fie mai târziu. În cazul în care comanda a întârziat mai mult de două zile clar coletul s-a pierdut pe undeva.

• Știu exact ziua când îmi va ajunge coletul

Cu toții știm cât de frunstant este să aștepți cu nerăbdare un colet, dar curierul să nu anunțe printr-un mesaj că azi avem un pachet de primit.

Cu opțiunea package tracking știu în ce zi ajunge coletul la mine în oraș. În modul acesta îmi pot organiza timpul în așa fel încât când curierul mă sună, eu să fiu acasă.

• Au și aplicație mobilă

Este mult mai simplu și ușor să urmăresc unde se află coletul meu cu ajutorul aplicației mobile. Am setat să primesc notificări de fiecare dată când se modifică ceva la livrarea coletului.

Aplicația mobilă este disponibilă pentru iPhone și Android.

• Este gratuit

Dacă nu te-am convins încă de ce să folosești și tu package tracking, îți mai dau un motiv. Este gratuit! Poți afla care este statusul comenzii tale fără să plătești bani.