Philips 7304 – The One, performanțe de top la un preț de mid-range

Philips 7304 The One

La jumătatea lui Iulie, Philips a anunțat lansarea noului televizor Philips 7304 – The One. care se prezintă că fiind un best buy în segmentul său de piață oferind specificații de top și un finisaj de calitate, toate acestea la un preț competitiv.

Televizorul nu este unul ieftin dar totuși discutăm de un model smart ce vine cu ultima varianta a sistemului de operare Android TV ce vine la pachetcu asistentul vocal Google este integrat cu Amazon Echo și Alexa, asta înseamnă că utilizatorii au acces la o librărie deosebit de mare de aplicații, jocuri precum și posibilitatea de update-uri over-the-air.

Fie că vorbim aici de clasicele Netflix, HBO GO și Spotify sau de Steam Link, aplicație prin care poți să folosești puterea calculatorului tău pentru a te juca jocurile favorite pe ecranul televizorului prin intermediul rețelei de internet din casă.

Mai mult decât atât, televizorul celor de la Philips este echipat cu tehnologia Ambilight pentru iluminare ambientală pe 3 lături, această tehnologie oferă un joc de lumini ce extinde oarecum imaginile redate pe ecran printr-o proiecție de lumini în spatele televizorului. Conceptul este unul foarte mișto și cred că ar arată foarte bine mai ales în cazul filmelor de acțiune și al jocurilor. Sa nu mai spun de faptul că televizorul mai beneficiază și de un un display 4K compatibil HDR10+ plus Dolby Vision și Dolby Atmos.

Noul procesor de imagine al celor de la Philips, numit P5, teoretic oferă performanțe vizuale deosebit de bune. Poate m-a fermecat ecranul 4K HDR10+ dar ideea este că imaginile pe care le oferă modelul 7304 sunt deosebit de bune și nu am observat noise sau artefacte pe ecran.

Philips – The One este disponibill în 6 dimensiuni: 43, 50, 55, 58, 65 și 70 inchi deci nu se adresează celor ce își doresc un televizor ceva mai mic.

Per total lucrurile arată destul de bine pentru Philips în ultima perioada iar în opinia mea modelul 7304 – The One este un televizor modern și o alegere chiar foarte bună pentru cei ce vor să pasasca în era 4K HDR10+

Fie că vorbim de filme sau jocuri pe consola, televizorul Philips 7304 – The One nu o să va dezamăgească.