Review MagicMount™ Pro Charge Window/Dash cu încărcare wireless Qi

MagicMount Pro Charge Window/Dash

Personal chiar nu pot să înțeleg cum unii oameni cheltuie mai mult de 1000 de euro pe un telefon, însă când merg cu mașina îl aruncă prin consola centrală, cotieră sau usă. La fel, nu pot să înțeleg de ce ai cumpăra un telefon atât de scump și nu îi pui o husă de protecție. Iar, alături de noul Cod Rutier care tocmai ce a intrat în vigoare și în care pentru utilizarea telefonului mobil la volan se plătește o amendă de 1600 de lei, nu mai văd absolut niciun motiv pentru a nu utiliza toată lumea un suport telefon auto.

MagicMount Pro Charge Window/Dash poate fi acel dispozitiv care îndeplinește toate funcțiile unui suport auto de cea mai buna calitate: stă foarte bine montat, aveți acces complet la toate porturile și butoanele telefonului, telefonul se încarcă wireless, scăpați de firele conectate la telefon. Acest suport certificat Qi funcționează cu toate telefoanele compatibile și cu orice husă de protecție, atât pe partea de încărcare cât și pe partea magnetică.

Acest sistem a fost conceput pentru a fi universal, oferind opțiuni atât celor care iubesc husele de protecție, cât și celor care le place să păstreze telefonul cât mai natural. Totul este foarte simplu, trebuie doar să conectați suportul la o sursă de alimentare, să fixați suportul și să vă bucurați de o experiență minunată.

Toate suporturile auto magnetice din seria nouă de la Scosche, MagicMount Pro Charge, au o mulțime de beneficii:

  • 10W putere maximă de încărcare fără fir;
  • siguranță și rapiditate în utilizare;
  • construcția specială a celor trei suporturi auto vă permite acces total la toate butoanele și porturile telefonului;
  • utilizare facilă cu o singură mână;
  • reglarea în patru axe cu poziționarea piuliței de blocare pentru poziționări nelimitate a telefonului;
  • plăcile metalice MagicPlate™ se așează pe telefon conform indicațiilor de pe șablonul inclus;
  • compatibile cu toate telefoanele ce au tehnologia Qi activă.

Review Scosche MagicMount ProCharge Window / Dash

MagicMount™ Pro Charge Window/Dash este un suport magnetic telefon cu încărcare Qi integrată, ce se poate monta pe bordul sau geamurile mașinii, în funcție de preferințele fiecăruia dintre noi. Pe lângă faptul că oferă încărcare auto rapidă fără fir cu o putere maximă de până la 10W, acest suport are și două puncte de contact magnetice pentru o fixare cât mai solidă prin intermediul magneților din neodim. Acest suport, precum și celelalte din aceeași serie, are o funcție avansată de siguranță, cum ar fi detectarea obiectelor străine, protejând astfel dispozitivul de supraîncălzire și de a porni un potențial incendiu.

Personal, am montat acest suport pe parbrizul mașinii în partea stângă și am decis să nu utilizez clemele de prindere ale cablului de încărcare deoarece grila de ventilație îl ținea perfect în lateral. Adaptorul care se montează la bricheta mașinii a funcționat foarte bine și pot spune că mi-a încărcat telefonul iPhone X de la 47% până la 73% pe parcursul a 45 de minute în care am utilizat și funcția GPS.

Un alt aspect pe care l-am apreciat foarte mult la acest suport magnetic cu încarcăre a fost faptul că odată încărcat complet telefonul, încărcătorul intră în regim de așteptare.

În final pot să vă spun că am fost foarte mulțumit de versatilitatea, accesoriile, modul în care a fost ambalat acest suport, calitatea excelentă a construcției. De asemenea, menționez că pe parcursul perioadei de teste, indiferent de modul în care am condus și pe ce drumuri am mers, telefonul a stat întotdeauna în poziția în care l-am pus.