Studio20 iti ofera sansa de a face videochat in Bucuresti fara compromisuri!

videochat unirii

Numeroase tinere care locuiesc in Capitala aleg sa faca videochat in Bucuresti pentru a duce o viata mai buna si a se bucura la maxim de toate oportunitatile pe care ti le poate oferi un asemenea oras. Acest lucru este cu atat mai valabil pentru tinerele venite din provincie, la facultate sau in cautarea unui job profitabil, pentru care posibilitatea de a face videochat in Bucuresti reprezinta unica lor sansa de a se intretine singure si a-si permite confortul necesar. Iar daca te gandesti ca o astfel de reusita presupune compromisuri, te inseli!

Sa faci videochat in Bucuresti la un studio avizat, precum Studio20, inseamna sa ai un job cu acte in regula, cu venituri sigure si legale. Ce trebuie sa faci pentru asta? Sa ai o minte deschisa si sa porti discutii pe diverse teme cu barbatii de pe Internet. Practic, nu e nevoie decat sa-ti pui in evidenta propriile calitati si farmecul personal pentru a capta atentia membrilor online, dispusi sa plateasca pentru a sta de vorba cu tine si a te admira in fata camerei video. In functie de alegerea ta, poti sa pastrezi hainele pe tine sau nu, facand videochat adult sau non-adult.

Dar unde poti practica una din cele doua forme de videochat in Bucuresti si de ce? Evident, la Studio20! Astfel, ai la dispozitie 3 locatii cu decoruri luxoase si aparatura de ultima generatie, in cadrul carora poti castiga pana la 10.000 de dolari pe luna. Acestea sunt: Studio20 Bucuresti Victoriei, Studio20 Bucuresti Unirii si Studio20 Double D Grozavesti. Indiferent de optiunea ta, iti oferim toate conditiile necesare pentru a face videochat in Bucuresti fara niciun compromis, ci doar cu multiple avantaje:

✓ Contract ferm de artist-interpret
Aceasta este regula de baza pentru desfasurarea activitatii de videochat in Bucuresti 100% legale, fara a exista vreun risc! Astfel, vei semna un contract in dublu exemplar direct cu producatorul nostru international, care iti va asigura conditiile de lucru promise si va reglementa toate aspectele meseriei tale. Prin urmare, vei avea garantia unui job stabil, cu venituri impozitate conform legislatiei in vigoare, putand sa beneficiezi de asigurare de sanatate si drept la pensie.

✓ Training gratuit si suport permanent
Daca esti incepatoare si este pentru prima data cand faci videochat in Bucuresti, echipa noastra de traineri iti va oferi toata sustinerea pentru a deprinde tainele meseriei, fara a fi nevoie ca tu sa platesti in vreun fel pentru asta. Asadar, te vei bucura de cursuri individuale de limba engleza, cultura generala, machiaj, telegenie etc.

✓ Comision standard de 50%
Iar pentru a avea dovada unei meserii cinstite si transparente, iti oferim jumatate din incasarile tale totale lunare, pe principiul win-win. Insa, daca vei da dovada de ambitie si implicare in cadrul studioului de videochat din Bucuresti, poti obtine numeroase bonusuri de activitate sau fidelitate, traducandu-se printr-un comision cumulativ de pana la 65% din venituri!

✓ Credite fara dobanda
De asemenea, pentru a avea cu adevarat satisfactia muncii tale si a nu fi nevoita sa faci niciun compromis ca sa-ti cumperi o masina sau o casa noua, dupa minim 6 luni de activitate poti solicita credite fara dobanda direct de la Studio20 Bucuresti!

rca-ieftin.ro