Trei dintre cele mai apreciate modele de imprimante second hand

imprimante_second_hand

Daca ai nevoie de o imprimanta pentru uz personal sau pentru sediul business-ului tau, ideal ar fi sa te orientezi catre piata de imprimante second hand. Acestea au nenumarate avantaje, cel mai important fiind cel financiar. Un produs second hand poate fi chiar si de 2-3 ori mai ieftin decat modelele similare noi, in conditiile in care nu exista diferente notabile in ceea ce priveste aspectul sau performantele.

De asemenea, oferta de imprimante second hand este, in mod logic, mult mai variata decat cea de produse noi, deoarece poti alege intre modele din mai multe generatii si de la mai multi producatori. Un alt avantaj este faptul ca toate produsele provin din modele mai vechi de business de la branduri renumite la nivel international, avand astfel garantia fiabilitatii si a durabilitatii.

In functie de bugetul, nevoile si preferintele tale, ti-am pregatit cateva modele de imprimante second hand disponibile la Interlink, companie care comercializeaza echipamente IT second hand inca din 1997:

1. Imprimanta second hand HP LaserJet P2055D

Aceasta este imprimanta perfecta pentru companii, datorita numarului mare de pagini pe care le printeaza (35 ppm), al functiei de duplex automat si al tipului de conexiune de care dispune – USB si retea. De asemenea, tehnologia de printare laser monocrom permite ca prima pagina sa fie tiparita dupa doar 8 secunde, iar rezolutia de care dispune este foarte mare, de pana la 1200×1200 dpi.

Sertarul standard de pana la 300 de coli este suficient de generos, iar tipurile de hartie care pot fi folosite sunt variate. In plus, memoria RAM de 128 MB (standard) si procesorul de 600 MHz fac ca aceasta imprimanta sa functioneze ireprosabil.

2. Imprimanta second hand Kyocera FS-C5400DN

Optimizata pentru a fi gestionata cu mare usurinta, Kyocera FS-C5400DN face posibila tiparirea color intr-un timp scurt, la un pret foarte mic. Oferind un volum mare de printare si o capacitate foarte mare a tonerului, aceasta imprimanta second hand poate contribui la reducerea costurilor si te ajuta sa economisesti multi bani.

Componenta de baza a imprimantei este procesorul PowerPC 750 / 733 MHz, care permite modelului sa imprime 35 de pagini pe minut, in format A4, in timp ce tiparirea primei pagini se face in numai 10 secunde. Memoria interna este de 256 MB, care poate fi imbunatatita pana la 1 GB, rezolutia este de 600×600 dpi, iar interfata este USB si RJ-45.

3. Imprimanta second hand Epson M2400DN

Epson M2400DN ofera o calitate formidabila a textului printat, dar are si avantajul rapiditatii, putand tipari pana la 35 de pagini pe minut alb-negru. Produs de incredere si fiabil, aceasta imprimanta ofera posibilitatea tiparirii duplex automate. Dispozitivul poate fi alimentat cu pana la 250 de coli si poate atinge o productivitate de 100.000 de pagini.

Indiferent ce model de imprimanta second hand ai alege, la Interlink beneficiezi de o garantie standard de 12 luni, care poate fi prelungita pana la 5 ani, prin intermediul serviciului de extra garantie.