De ce să folosim folie bule când trimitem un pachet?

Cum se ambalează corect un colet

Vrei să-ți impresionezi prietenii străini cu produse românești sau vrei să trimiți familiei un pachet cu bunătăți, acum că tot se apropie Sărbătorile Pascale?

De cele mai multe ori, când trimitem sau primim un pachet, acesta ajunge deteriorat datorită faptului că nu a fost ambalat corespunzător, sau mai rău, șoferii de livrare au trântit pachetul, fără să îi intereseze că ar putea cauza daune ireparabile.

Dacă îți dorești ca produsele pe care le trimiți să ajungă în siguranță, trebuie să înveți să ambalezi corect un colet.

A trecut perioada în care românii trimiteau pachete în plasă de rafie, acum se folosesc mai mult cutiile din carton, lucru care nu este deloc rău, din contra, există numeroase beneficii.

Așadar, alege o cutie din carton în funcție de dimensiunea produselor, și mai ales, de limita de kilograme impusă de firma de curierat. Pentru o protecție ridicată, cumpără cutie din carton dublu-stratificat, chiar dacă sunt mai scumpe, consider că merită investiția făcută. Protecția oferită de aceste cutii este mult mai mare în comparație cu cutiile din carton clasice, care se deformează cu ușurință, în momentul când sunt ridicate.

Dacă cutia aleasă este mult mai mare, trebuie să umpli spațiul rămas cu ziare sau mai bine, cu folie cu pernițe, deoarece există riscul ca produsele să se lovească între ele, pe durata transportului și depozitării. folie cu pernițe

Produsele fragile trebuie ambalate cu mare grijă, pentru a nu se sparge, îndoi sau zgâria. Folosirea unei folii cu bule este cea mai bună alegere pe care o poți face. De ce? În primul rând, folia cu bule creează un strat protector cu aer, astfel încât produsele să nu se atingă între ele.

Un alt avantaj este faptul că folia cu bule se mulează cu ușurință pe orice suprafață, chiar și pe cele cu forme neregulate. Mare atenție la produsele fragile, acestea trebuie ambalate individual, nu împreună cu alte produse.

Pentru că nu se știe niciodată ce se poate întâmpla în timpul livrării, caută o firmă de curierat care oferă asigurare, bineînțeles, contra cost. În felul acesta, vei primi o sumă de bani dacă pachetul nu ajunge întreg la destinație. De asemenea, evită să pui în pachet produse interzise deoarece riști să îți fie confiscate la vamă.

În ultima vreme, folia cu bule este tot mai des utilizată și indicată ca material de protecție în interiorul coletelor, întrucât asigură o protecție ridicată și previne deteriorarea produselor fragile ambalate. Până și patronii de magazine, care asigură livrare, au decis să protejeze produsele livrate cu folie bule.

Atunci când vorbim despre livrarea produselor, patronii trebuie să-și ia toate măsurile de precauție pentru a se asigura că coletul ajunge în siguranță la client. Returul produselor înseamnă bani cheltuiți inutil pe transport.

De unde pot fi cumpărate online materiale de protecție?

Recent am trimis și eu un colet la o persoană dragă, în străinătate. Pentru a preîntâmpina posibilele accidente, am decis să caut online cât mai multe informații despre cum să protejez produsele în timpul livrării. Așa am găsit un magazin online, care vinde utilaje performante și produse consumabile pentru ambalarea mărfurilor pe paleți, ambalare grupată, legare, formare și sigilare cutii și consumabile.

 Kangoopack.ro oferă servicii profesionale de ambalare clienților care dețin o afacere și au nevoie de echipamente de ambalare și materiale de protecție.

Dacă ești în căutarea unei soluții eficiente pentru procesul de ambalare, sună la numărul de telefon 0258 817 842 și cere oferta. Sau trimite un e-mail la adresa kangoopack@ectc.ro iar un membru al echipei va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp posibil.