De ce sa participi la cursuri SEO in loc sa inveti optimizare pe cont propriu?

Daca vrei sa afli mai multe despre SEO (Search Engine Optimization), fie ca esti un antreprenor la inceput de drum, un student la marketing sau pur si simplu iti doresti un loc de munca mai bine platit, ai doua variante la dispozitie. Fie devii ceea ce se numeste autodidact si inveti pe cont propriu despre acest domeniu aflat in permanenta evolutie, fie te inscrii la cursuri SEO, unde vei fi instruit de unii dintre cei mai buni profesionisti din tara noastra.

In mod evident, optiunea logica ar fi sa participi la cursuri SEO, chiar daca acestea presupun o investitie financiara initiala. In continuare, vom vedea care sunt principalele avantaje ale acestora, spre deosebire de culegerea informatiilor de pe internet, iar tu te vei convinge ca aceasta este varianta ideala, daca vrei sa iti insusesti cat mai multe cunostinte din acest domeniu, care in ultimii ani a inceput sa se confunde cu marketingul online:

1. Toate informatiile pe care le vei primi sunt 100% verificate si corecte. Cu siguranta ai auzit si tu expresia ironica “E pe internet, deci trebuie sa fie adevarat”. Ce-i drept, din moment ce toata lumea are acces la internet si libertatea de opinie este garantata, oricine poate scrie ce vrea, inclusiv in domeniul SEO. Astfel, apar fel de fel de “experti” si “profesionisti” autointitulati, care fac mai mult rau decat bine industriei si clientilor lor.

In schimb, daca optezi pentru cursuri SEO adevarate, cum ar fi Jedi SEO School, prima scoala de SEO din Romania, vei primi 100% informatii corecte si actualizate la situatia din anul 2019. Aceste cursuri SEO sunt sustinute de Ovidiu Joita, founder-ul si CEO-ul iAgency, cu o experienta de peste 15 ani pe piata extrem de competitiva a marketingului online. Ovidiu Joita iti va vorbi nu numai despre optimizarea on page si off page, de care a auzit toata lumea, ci inclusiv despre Indicatorii de User Experience si Valoarea Brandului, doi metrici folositi in ceea ce se numeste “the new SEO” (noul SEO).

2. Ai totul intr-un singur loc si nu mai pierzi timp cautand informatii. Un alt mare avantaj al acestor cursuri SEO este faptul ca nu tu esti cel responsabil cu cautarea si strangerea informatiilor, ci Ovidiu Joita si ceilalti invitati speciali de la Jedi SEO School. Practic, tot ce trebuie sa faci este sa platesti taxa de participare si sa fii atent la cunostintele care iti vor fi impartasite. Acestea vin din domeniul SEO, dar nu numai, intrucat invitatii speciali sunt experti in Analytics, UX, PPC etc.

3. Vei primi o diploma care atesta absolvirea cursului. Nu in ultimul rand, daca participi la aceste cursuri SEO, vei primi o diploma, o dovada care atesta faptul ca ti-ai insusit cunostintele. Aceasta va putea fi atasata CV-ului si te poate ajuta sa obtii un loc de munca bine platit in domeniu.

In concluzie, daca inca mai ai dubii referitoare la modul in care sa iti imbogatesti cunostintele de SEO, opteaza pentru singurele cursuri SEO complete din Romania – Jedi SEO School. Astfel, toate informatiile pe care le vei afla sunt 100% corecte si reflecta situatia la zi a domeniului, nu va mai trebui sa pierzi timp pentru a cauta informatii, iar la final vei primi si o diploma de “absolvire”.